Mainos

Jorma Ollila: Luotan Elopiin sataprosenttisesti

Matkapuhelinyhtiö Nokian hallituksen väistyvä puheenjohtaja Jorma Ollila antaa täyden tukensa yhtiön tämänhetkiselle toimitusjohtajalla Stephen Elopille, vaikka hänen johtajuusaikana yhtiön markkina-asema ja osakekurssi on romahtanut.

Ollila muistuttaa MTV3:n Huomenta Suomen haastattelussa, että 18 kuukautta toimitusjohtajana on vielä lyhyt aika.

– 18 kuukauden johtajuusaika on vielä lyhyt aika ja siinä ajassa hän (Elop) on onnistunut saamaan yhtiön henkilökunnan luottamuksen. Hänellä on hyvä alan tuntemus ja hän on tuonut monia strategisia näkökulmia esiin. Tässä mielessä hän on onnistunut valinta, Ollila sanoi Huomenta Suomessa.

Ollila muistuttaa, että Nokia on isossa murrosvaiheessa, jonka aikana vaaditaan kärsivällisyyttä. Nokia ja ohjelmistoyhtiö Microsoft tekevät tiivistä yhteistyötä. Ollila muistuttaa kuitenkin, että Nokian täytyy tuoda tuotteita markkinoille entistä nopeammin.

– Olen aivan vakuuttunut siitä, että uusi käänne tapahtuu ja siitä tulee merkkejä jo tämän vuoden puolella. Tuomme koko ajan uusia tuotteita markkinoille. Kaikilla toimilla on oma positiivinen vaikutus ja olen vakuuttunut, että tulemme näkemään käänteen.

Jorma Ollila jättää Nokian hallituksen puheenjohtajuuden ensi viikolla. Uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi nousee Risto Siilasmaa.

(MTV3)

Katso Nokian hallituksen puheenjohtajan Jorma Ollilan haastattelu: (Huomenta Suomi 25.4.2012)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.