Olli Lindholmia ei korvata Nelosen The Voice of Finland -kilpailussa uudella valmentajalla

7:13
Olli Lindholm menehtyi 12. helmikuuta.

The Voice of Finland -ohjelman tähtivalmentajana toimineelle Lindholmille ei hankittu korvaajaa.

Tänä vuonna koettiin suru-uutisia, kun Yö-yhtyeen laulaja Olli Lindholmmenehtyi äkillisesti. Lindholm oli myös mukana kuluvalla The Voice of Finland -ohjelman tuotantokaudella. Nyt Nelonen on tiedottanut, ettei Olli Lindholmia tulla korvaamaan ohjelmassa uudella tähtivalmentajalla.

Tuotanto on päättänyt, että muut valmentajat adoptoivat Olli Lindholmin tiimiin kuuluneet kilpailijat. He ovat kilpailun loppuun saakka Lindholmin tiimi. Lindholmin valmennettavista mukana kilpailussa ovat Wilma Avanto, Veera Vento, Markus Salo, sekä Linda Smirnova. Jatkossa Anna Puu valmentaa Avantoa ja Ventoa, Toni Wirtanen valmentaa Smirnovaa ja Saloa valmentaa Redrama

– Olli ehti tehdä suuren osan valmennustyöstään kilpailijoidensa kanssa, mukaan lukien kaikki valinnat koskien livelähetysten kappalevalintoja, Nelosen vastaava tuottaja Tea Paunula kommentoi Nelosen tiedotteessa.

– The Voice of Finlandin taustalla on laaja tuotannon ja musiikin ammattilaisten tiimi, jotka varmistavat, että kilpailijat saavat varmasti kaiken tarvitsemansa avun. The Voice of Finland on yksi suuri perhe, joka sekä suree yhdessä että auttaa omiaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja