Olli Jokiselta huolestunut arvio koronaviruksen juniorijääkiekkoon iskevästä seurauksesta

10:58
Olli Jokinen vieraili torstaina C Moren Urheilusuora-ohjelmassa.

Jokinen perustaa arvionsa jääkiekon suhteelliseen kalleuteen harrastuksena samalla kun koronavirus tekee monen perheen taloudelle isoa lovea.

– Uskon, että monet jääkiekkoa pelanneet lapset eivät pysty jatkamaan lajia, koska taloudellisesti tämä on tosi kallis laji, Jokinen sanoi C Moren Urheilusuorassa.

Koronatilanteella on ymmärrettävät vaikutuksensa myös Jokisen jääkiekkoakatemiaan.

– Tällä hetkellä kaikki on säpissä, nuoret eivät pääse treenaamaan. Teemme kuntotreenejä netin välityksellä ja pidämme poikia sitä kautta aktiivisina.

”Florida voi olla seuraava New York”

Jokinen kuvailee, että kaikki on Floridassa tiukentunut viime aikoina koronapandemian myötä. Turhaa ulkona liikkumista on kehotettu monen muun maailmankolkan tavoin välttämään.

– Nyt se on ruvettu ottamaan tosissaan. Viimeisten lukujen mukaan Floridassa on 8 000 tartunnan saanutta, ja Florida voi olla niin sanotusti seuraava New York.

Koronavirus on riehunut New Yorkissa pahasti. Todennettuja koronatartuntoja on osavaltiossa yli 80 000 ja virukseen kuolleita noin 2 000.

– Tänne tuli paljon ihmisiä New Yorkista, kun sitä ruvettin laittamaan lukkoon. Ihmiset kuvittelivat, että lämmin ilma tappaa viruksen, ja viime viikolla uimarannat ja urheilukentät olivat ihan täynnä ihmisiä. Tällä viikolla on ollut paljon hiljaisempaa, Jokinen raportoi Floridasta.

C Moren Urheilusuora maanantaista perjantaihin klo 19.30!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja