Olkapääleikkauksesta toipuva Vappu Pimiä palasi töihin – aviomies joutui passaamaan perheen kolmea naista: "Olen ottanut tästä myös ilon irti"

5:00
Miten Vappu aikoo hoitaa tulevat työt ja miten leikkaus vaikuttaa hänen arkeensa? Katso koko haastattelu videolta!

Juontajatähti Vappu Pimiältä leikattiin hyvänlaatuinen kystä ja korjattiin olkapään rustorengas keskiviikkona. Nyt hän on palannut takaisin töihin ja juontaa illan TTK-lähetyksen.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman juontaja Vappu Pimiä saapui säteilevänä ohjelman kuvauspaikalle. Pimiä joutuu käyttämään käsitukea, koska häneltä leikattiin olkapää kuluneella viikolla. 

Kaikki äkkinäiset liikkeet ovat nyt kiellettyjä toipumisvaiheessa. Illan suoraan lähetykseen leikkaus ei vaikuta.

– Varmaan vaikuttaisi, jos olisin ottanut niitä vahvempia kipulääkkeitä. Voisi olla jutut vähän levottomammat. Nyt olen ihan tietoisesti ajanut ne alas, että pysyy kielenkannat kurissa, Pimiä kertoo.

Kahden lapsen äiti kertoo ottaneen kotioloissa myös ilon irti haastavasta tilanteesta. Pimiän puoliso on päässyt tekemään kotihommia tavallista enemmän.

– Kyllä mies on joutunut koville. Olen sanonut, että nyt sinulla on kolme naista, jotka passuuttavat. Olen ottanut tästä myös ilon irti, vaikka olen tehnyt myös ruokaa, mutta kyllä mies on joutunut enemmän hommiin kuin normaalisti.

Miten Vappu aikoo hoitaa tulevat työt ja miten leikkaus vaikuttaa hänen arkeensa? Katso koko haastattelu videolta!

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja