Olivia Dunne, 20, pöyristyi – sometähden poseerausta seurasi yllätys: "Seksi myy"

Voimistelija ja sosiaalisen median tähti Olivia Dunne, 20, koki ikävän yllätyksen New York Timesin tehtyä hänestä juttua.

New York Timesin julkaisemassa artikkelissa kerrotaan ilmiöstä, jossa collegessa opiskelevat urheilijat pystyvät nykyään ansaitsemaan Yhdysvalloissa rahaa omalla nimellään. Miljoonien ihmisten TikTokissa ja Instagramissa seuraama Dunne on pystynyt kapitalisoimaan suosiotaan rahaksi. Yhdysvaltalainen on miljoonilla dollareillaan yksi maan eniten tienanneista college-urheilijoista.

Dunne ei kuitenkaan pitänyt kokemuksestaan New York Timesin kanssa. Maailmankuulu voimistelija arvosteli Full Send Podcastissa, että lehden tekemä juttu oli "täyttä hevonpaskaa".

Dunne oli aluksi kyllä arvostetun jättilehden lähestymisestä innostunut.

– He soittivat minulle marraskuussa ja kertoivat aikovansa kirjoittaa saavutuksistani ja muusta. Olin, että "ok, käy". Se oli mahtavaa. New York Times. Valtavaa, Dunne sanoi Fox Newsin mukaan.

Voimistelijaa ihmetyttivät kuitenkin toimittajan puhelinhaastattelutilanteessa esittämät kysymykset, joita hän kuvaili hyvin oudoiksi. 

– Hän kysyi: "Miltä tuntuu olla pikkuinen blondi voimistelija, joka pärjää niin hyvin yhteistyösopimuksilla?" Olin, että "mitä sillä on väliä, että olen pieni ja blondi. Voit kysyä minulta vain yhteistyösopimuksista ilman, että sinun täytyy puhua outoja."

Valokuvaaja otti Dunnesta kansikuvan, jossa voimistelijalla oli yllään kilpailuasu. Tavanomainen tilanne siis itsessään, mutta Dunne pöyristyi nähtyään valmiin jutun.

– Kun artikkeli ilmestyi, siinä oli jättimäinen kuva, jossa seisoin pelkässä kisa-asussani ja otsikkona oli "Seksi myy". Eli tulette meidän voimistelusalillemme, pyydätte minua poseeraamaan kilpailuasussani ja laitatte otsikkoon "Seksi myy".

– Artikkelissa lisäksi sanottiin, että tekemäni asiat ovat olleet askel taaksepäin naisten urheilussa.

"Tyttö ei ole vastuussa pojan huonosta käytöksestä"

Dunne aikoo jatkaa yhteistyötä sellaisten brändien kanssa, joiden kanssa näkemykset kohtaavat ja joiden taakse hän uskoo saavansa seuraajansa. Anteeksi hän ei aio pyydellä.

– Et pysty kontrolloimaan sitä, miltä näytät, eikä minusta tyttö ole vastuussa pojan huonosta käytöksestä, varsinkin jos olet kilpailuasu päällä.

– Tiedän, että jos roolit vaihdettaisiin ja he vaikka menisivät jalkapallokentälle ja ottaisivat kuvan jostain pojasta ilman paitaa, he eivät koskaan laittaisi jättimäistä otsikkoa "Seksi myy".

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja