Olivia Dunnen, 20, unelma kävi toteen – poseeraa bikineissä legendaarisessa julkaisussa: "Rakastan kaikkea, mitä lehti edustaa"

Hurjaan suosioon sosiaalisessa mediassa noussut Olivia Dunne poseeraa vuoden 2023 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa. Ikoniseen maineeseen noussutta uimapukunumeroa on julkaistu vuodesta 1964 lähtien.

Louisiana State -yliopiston voimistelujoukkueeseen kuuluva Dunne, 20, on kerännyt Instagram- ja Tik Tok -tileilleen huimat yli 11 miljoonaa seuraajaa. Suosio näkyy myös Dunnen tilinauhassa, sillä nainen on noussut parhaiten ansaitsevien yliopistourheilijoiden kärkikastiin Yhdysvalloissa.

Hänen jokaisen sosiaalisen median julkaisun arvoksi on arvioitu 31 000 dollaria.

Alkuvuodesta Dunne-ilmiö saavutti myös perinteisen median rytinällä, kun videot voimistelijaa katsomaan tulleista teinipoikalaumoista alkoivat levitä maailmalla.

Toukokuussa ilmiö ottaa jälleen uusia kierroksia, kun Dunne nähdään legendaarisessa Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa. Vuodesta 1964 lähtien julkaistun lehden sivuilla on nähdään vuosittain viihde- ja urheilumaailman suurimpia tähtiä.

Dunne kuvaili uimapukunumeroon pääsyä toteamalla "unelmansa käyneen toteen".

– On kunnia päästä mukaan, koska rakastan kaikkea, mitä tämä lehti edustaa. Siinä on kyse erilaisista taustoista tulevien naisten tukemisesta, Dunne sanoi.

Dunnen mielestä lehti on kehittynyt positiivisen huomion keskipisteeksi, jossa naiset pääsevät kertomaan tarinaansa ja levittämään voimakkuuden, seksikkyyden ja kauneuden sanomaa.

– Tiesin, että haluan olla osa sitä, Dunne kuvaili tuntojaan Sports Illustratedin sivuilla.

Uimapukunumerossa ovat viime vuosina poseeranneet muiden muassa tennistähdet Serena Williams ja Maria Sharapova, jalkapalloilija Megan Rapinoe, alppihiihtäjä Lindsey Vonn sekä aitajuoksija Michelle Jenneke.

Lue myös:

    Uusimmat