Olisitko uskonut? Näin yksinkertaisia tähtien kauneussalaisuudet ovat

Punaisella matolla astelevat tähdet herättävät monesti ihastusta kanssasisarissaan sekä sivustakatsojissa. Monet ovat uteliaita kuulemaan, mikä onkaan näiden ikinuorekkaiden naisten kauneuden salaisuus, mutta arvaapa vain: keinot eivät ole kovinkaan vaikeat, vaan kuka tahansa voi ottaa niistä helposti mallia!

Ikinuorekkaiden naisten – juuri heidän, jotka eivät tunnu vanhentuvan lainkaan – elämäntavat ovat usein suurennuslasin alla. Miten ihmeessä he oikein onnistuvat siinä? Mikä on heidän kauneutensa salaisuus?

Usein onkin niin, että tämä "salaisuus" ei ole niinkään salainen, vaan varsin yksinkertainen, elämäntapoihin ja rutiineihin perustuva itsestään ja ihostaan huolehtiminen. Hollywoodin ikinuorekkaiden tähtien neuvot huokuvatkin jalat maassa -asennetta ja meille kaikille entuudestaan varsin tuttuja vinkkejä. Lue tähtien vinkit!

Nicole Kidman: Suojaa!

Posliini-ihoinen Nicole Kidman, 46, kärsii ikävästä ihosairaudesta, ekseemasta, eli piinaavasta kutinasta ja punoituksesta. Tämänkin vuoksi näyttelijätär vaalii ja huolehtii kahta kauheammin ihonsa hyvinvoinnista.

"Käytän paljon aurinkosuojaa, enkä koskaan ota aurinkoa", Kidman kertoo.

Demi Moore: Kosteuta!

51-vuotias Demi Moore tunnetaan ikinuorekkaana naisena, nuorekkaiden miesten piirittämänä. Naisen kauneuden salaisuus ei kuitenkaan ole kovin monimutkainen: "Kosteutan, kosteutan ja vielä kerran kosteutan", kertoo Moore.

"Ei väliä kuinka myöhä on saapuessani kotiin, putsaan ja kosteutan kasvojeni ihoa ajan kanssa. Uskon vakaasti siihen, että jos keskityt hyvään ihonhoitoon, et tarvitse arkenakaan paljoa meikkiä."

Brooke Shields: Muista iltarutiinit!

Näyttelijä ja aikansa seksisymboli Brooke Shields panostaa ilta- ja yörutiineihin: eli kalliisiin kosteusvoiteisiin, joilla ei turhia läträillä. Ei se määrä, vaan laatu.

"Pieni purkki voi kestää jopa vuoden!" 48-vuotias Shields hehkuttaa.

Lisäksi Shields kertoo, että pitkät ja paksut ripset ovat hänen kauneutensa kulmakivi.

Halle Berry: Muista aamurutiinit!

Näyttelijätär Halle Berry, 47, panostaa puolestaan aamurutiineihin: tähden kerrotaan hierovan iholleen C-vitamiinia sisältävää kuorintavoidetta ennen kuin hän käyttää päivävoidetta. Lisäksi Berry kertoo käyvänsä kasvohoidoissa säännöllisesti, jonka hän kokee myös hemmotteluna.

"Hyvältä näyttäminen perustuu hyvään pohjatyöhön. Eli pitämällä huolta ihosta", Berry kuvaa.

Diane Lane: Venyttele!

Joogaa innolla harrastava näyttelijä Diane Lane, 48, on hurahtanut kosmeettiseen akupunktioon, jossa ihoon laitettavien neulojen avulla pyritään saada ihoa kimmoisammaksi poistaen naururyppyjä ja harakanvarpaita. Kosmeettinen akupunktio lisää verenkiertoa ja tasapainottaa hormonaalista toimintaa. Ilman suurempaa ehostustakin viihtyvä nainen kuvaa, kuinka tärkeää myös venyttely on.

"Joustavuus on mielestäni tärkeämpää kuin vahvuus tai kestävyys. Sinun täytyy olla myös joustava omassa elämässäsi."

Salma Hayek: Panosta itseesi!

Meksikolaissyntyisen Salma Hayekin, 47, isoäiti toimi kosmetologina: kosmetiikkaa ja ihonhoitotuotteita rakastava Hayek itse arvostaa hyvän tuoksuisia kauneustuotteita. "Panosta siihen, että tuoksut hyvälle", hän neuvoo. "Itsekin käytän joskus hajuvettä, vaikka olisikin yksin."

Haeyk kertoo myös väriterapian olevan osa hänen elämäänsä: hän nauttii pukeutua vaatteisiin, joiden sävyt eivät ole liian yksinkertaisia. "Samaistuin arvoituksellisiin väreihin: en halua olla sininen, en vihreä. Haluan olla oma itseni."

Naomi Watts: Juo vettä!

45-vuotias näyttelijä Naomi Watts rentoutuu sanojensa mukaan parhaiten luonnonhelmassa. "Rakastan olla ulkona puiden ja veden lähettyvillä. Meditoiminen pitää minut rauhallisena ja vakaana."

Tämän lisäksi Watts juo paljon vettä ja käy kasvohoidoissa kuuden, kahdeksan viikon välein.

"Äitini aina sanoi, 'Älä värjää hiuksiasi'. Se on kuin ottaisi tatuoinnin – kun kerran aloitat, et voi lopettaa. Äitini oli oikeassa!" Watts nauraa.

Mary-Louise Parker: Elä terveellisesti!

Näyttelijä Mary-Louise Parker, 49, kertoo käyttävänsä säännöllisesti anti-aging -tuotteita. Myös terveet elämäntavat ja geenit ovat mukana naisen kiitoksissa, mitä tulee hänen kauneusrutiineihinsa.

"Lopetin tupakanpolton, enkä juo alkoholia useinkaan. Äidilläni on upea iho, eikä hän ole koskaan käynyt edes kasvohoidossa", Parker kuvaa.

Jennifer Aniston: Treenaa joka päivä!

Joogaa intohimoisesti harrastava Jennifer Aniston on monen naisen kauneusikoni. Viisi kertaa viikossa treenaava Aniston kehottaakin kaikkia harjoittelemaan ja liikkumaan päivittäin. "Liiku joka päivä edes vähän", Aniston kannustaa.

Ihonhoidostaan Aniston kertoo luottavansa yksinkertaisuuteen.

"Kun aloin tienata ja minulla oli viimein vaaraa kalliisiin ja ylellisiin ihonhoitotuotteisiin, joissa oli viehkeät putelit ja vakuuttavat tuotelupaukset, päätin kokeilla niitä. Tuloksena ihoni alkoi oikutella ja ärtyi. Uskon, että yksinkertaiset, luonnolliset ja helpot ihonhoitorutiinit ovat iholle paljon parempia", Aniston kuvaa.

Aniston muistuttaa, että koska hänen ihonsa on kauniin päivettynyt, hän ei suosi tämän vuoksi liian voimakasta, punaista huulipunaa.


Lue myös:


Lähde: Abcnews.go.com, Marieclaire.com

Lue myös:

    Uusimmat