Olga Temosen sisko jakoi päivityksen syöpähoitoja läpikäyvän siskonsa voinnista

Olga ja Tuukka Temonen astelivat yhdessä Jussi-gaalaan 4:15
Olga ja Tuukka Temonen saapuivat yhdessä Jussi-gaalaan maaliskuussa 2024.

Olga Temosen sisko Saima Koskikallio päivitti syöpähoitoja läpikäyvän siskonsa vointia.

Näyttelijä Olga Temosen, 45, sisko Saima Koskikallio jakoi Facebook-tilillään torstaina 23. toukokuuta päivityksen, jossa kertoi siskosten kuulumisista Temosen syöpähoitojen yhä jatkuessa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Aivokasvain. Se tuli meidän perheeseen. Sen kanssa meidän on elettävä ja tehdään kaikkemme, että saadaan olla täällä yhdessä jatkossakin, Koskikallio kirjoittaa päivityksessään. 

– Tällä hetkellä asiat on ihan hyvin. Olga saa Saksassa tukihoitoja, jotka koemme nyt erittäin tärkeiksi ja joita jatkamme toistaiseksi. Sain olla Olgan mukana pari viikkoa sitten Kölnissä ja siitä tämä idea sitten lähti. Hoidoillahan on hintansa ja Olgan vakuutuksella saatiin katettua sädehoidot. 

Julkaisussa Koskikallio kirjoittaa myös perustaneensa siskolleen keräyksen ulkomaiden matkakulujen kattamiseksi. 

Olga Temonen kertoi joulukuussa 2023 Instagram-tilillään, että hänen aivoistaan oli löytynyt pari kuukautta aiemmin syöpä, jota ei pystytä sen sijainnin takia leikkaamaan. Temonen on käynyt läpi syöpähoitoja Suomen ja Saksan lisäksi myös Hollannissa. 

Temonen nähtiin julkisuudessa ensimmäistä kertaa Jussi-gaalassa 22. maaliskuuta diagnoosista kertomisen jälkeen. Hän kertoi punaisella matolla MTV Uutisille vointinsa olleen sillä hetkellä todella hyvä.

– Oireeni ovat pienentyneet tosi paljon, voin hyvin. Tuumori on nyt pienentynyt niin paljon, että se on käytännössä poissa. Toivotaan, ettei uutta tule, hän kertoi tuolloin.

Huhtikuun alussa Temonen kertoi palanneensa töihin hänen ja miehensä Tuukka Temosen, 49, Rehtori-pizzeriaan.

Temoset menivät naimisiin vuonna 2008 ja heillä on kolme lasta. Perhe asuu maatilalla Iitissä.

Lue myös:

    Uusimmat