Mainos

Oletko sinä kirpputorien paras myyjä? Hae mukaan uuteen Kirppis-ohjelmaan!

Hae mukaan uuteen Kirppis-ohjelmaan!

Kirppis on uudenlainen tv-ohjelma, jossa yhdistyvät viihdeohjelman ja gameshow'n parhaat elementit. Haku ohjelmaan on nyt alkanut!

Kirppis-uutuusohjelmassa kolme henkilöä kisaa toisiaan vastaan siitä, kuka heistä on kirpputorin paras myyjä. Ohjelman juontaa Duudsoneiden Jarppi Leppälä. Kisan voittaja on se, joka kerää myynnillään isoimman saldon. Voittajalle on siis tiedossa kiva potti rahaa!

Ohjelma vaatii myyjältä hieman pelisilmää; millaisia tavaroita hän laittaa myyntiin, minkälaisella hinnalla ja kuinka houkutella asiakkaat oman pöydän ääreen. Tulisiko panostaa volyymiin ja myydä paljon romua pienillä summilla? Vai ottaako riski ja yrittää myydä vain yksi arvokkaampi tuote ja netota sillä suoraan kisan korkein potti?

Ohjelmaa kuvataan Kirpputoritapahtumissa syksyn ja alkutalven aikana. Kuvaukset vievät myyjältä yhteensä noin 1,5 päivää ja tästä ajasta maksetaan palkkio.

​​​​​​​

Tietosuojaselosteen löydät täältä. Yksityiskohdat MTV:n tietosuojakäytännöstä löydät täältä. Tuotantoyhtiön tietosuojaselosteen löydät täältä. Hakemuksen täyttämällä hyväksyt ehdot.

Ohjelman tuottaa MTV:lle Rabbit Films. Lähettämällä sähköpostin hyväksyt EU:n uuden tietosuoja-asetuksen.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja