Mainos

Oletko sinä kirpputorien paras myyjä? Hae mukaan Kirppiksen Kingi -ohjelmaan!

Oletko sinä Kirppiksen Kingi? Hae mukaan ohjelmaan.

Rabbit Filmsin tuottama Kirppiksen Kingi on tv-ohjelma, jossa yhdistyy loistavasti viihdeohjelman ja gameshow'n parhaita elementtejä. Ohjelman juontaa Duudsoneista tuttu Jarppi Leppälä. Ohjelmassa saamme tietoa kepeän kilpailun lisäksi tärkeistä, koko maailmaa koskettavista asioista, jotka tukevat ekologista ajattelua. 

Ohjelmassa kolme henkilöä kisaa toisiaan vastaan siitä kuka heistä on kirpputorin paras myyjä. Kisan voittaja on se, joka kerää myynnillään isoimman saldon. Voittajalle on siis tiedossa mojova potti rahaa!

Ohjelma vaatii myyjältä hieman pelisilmää; millaisia tavaroita hän laittaa myyntiin, minkälaisella hinnalla ja kuinka houkutella asiakkaat oman pöydän ääreen. Tulisiko panostaa volyymiin ja myydä paljon romua pienillä summilla? Vai ottaako riski ja yrittää myydä vain yksi arvokkaampi tuote ja netota sillä suoraan kisan korkein potti?

Jakson alussa Jarppi tapaa myyjäkolmikon ja kertoo kilpailun säännöt. Tämän jälkeen hän vierailee yksitellen jokaisen kilpailijan kotona tai varastoissa etsien ja miettien yhdessä myytäviä tavaroita. Samalla pohditaan millaisella taktiikalla kanssakilpailijat mahtavat toimia. Itse tavaroiden myynti tapahtuu Suomen kesäisissä Kirppistapahtumissa kesä-lokakuun aikana.

Kuvaukset vievät myyjältä yhteensä noin 1,5 päivää ja tästä ajasta maksetaan palkkio.

Jos mielenkiintosi heräsi, kaappisi notkuvat tavaraa ja sinussa piileskelee sisäinen myyntitykki, ILMOITTAUDU TÄYTTÄMÄLLÄ LOMAKE!

Tietosuojaselosteen löydät täältä. Yksityiskohdat MTV:n tietosuojakäytännöstä löydät täältä. Tuotantoyhtiön tietosuojaselosteen löydät täältä. Hakemuksen täyttämällä hyväksyt ehdot.

Lue myös:

    Uusimmat