Oletko jo kuullut? Villi faniteoria yhdistää Pienen merenneidon ja Peter Panin

Millainen on Fruit of the Loom -logo? Oikea vastaus voi yllättää 0:21
Entä oletko koskaan tajunnut tätä? Kaivele muistiasi: millainen on Fruit of the Loom -paitojen logo? Oikea vastaus voi yllättää!

Faniteorian mukaan Kapteeni Koukku saattoi olla vastuussa Arielin äidin kuolemasta.

Disneyn paljasti aikaisemmin, että sen osittain omistaman Pixarin jokaisessa animaatioelokuvassa on jokin pieni yksityiskohta tai piiloitettu viesti, joka liittyy johonkin toiseen Pixarin elokuvaan

Myös Disneyn muista elokuvista on liikkunut villejä teorioita, joista osa on paljastanut oikeiksi. Frozen-ohjaaja Chris Buck puhui muutama vuosi sitten teoriasta hittianimaation ja vuonna 1999 julkaistun Tarzanin välillä. Teorian mukaan Frozen-elokuvan Annan ja Elsan vanhemmat eivät kuolleetkaan, vaan selviytyivät haaksirikosta ja heidän äitinsä synnytti perheeseen kolmannen lapsen hylätyllä saarella. 

Poika jäi lopulta orvoksi, kun leopardi tappoi tämän vanhemmat. Gorillat kasvattivat tutun tarinan mukaisesti pojasta viidakon kuninkaan. Vaikka verisidettä ei mainita elokuvassa eikä alkuperäiskäsikirjoituksessa, Buckin mukaan hänen mielessään Tarzan on Annan ja Elsan veli.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Tällä kertaa spekuloidaan Pieni merenneidon ja Peter Panin välisestä yhteydestä. TikTokissa leviää video, jossa käyttäjä pohtii elokuvien välistä sidettä. 

Pieni merenneito III -elokuvassa selviän, että Arielin äiti Athena menehtyi merenneitojen laguunissa merirosvojen saavuttua paikalle. 

Teorian mukaan vuosia aikaisemmin juuri Athena olisi näkynyt Peter Panin kanssa samaisessa merenneitojen laguunissa. 

– Tarkoittaako tämä, että Kapteeni Koukku tappoi Arielin äidin? videolla kysytään. 

Moni kommenteissa on vakuuttunut elokuvien yhteydestä. 

– Kaikki Disney-elokuvat ovat yhteydessä, eräs kirjoittaa. 

– Tämän takia Arielin isä ei päästänyt häntä rannalle – merirosvot veivät hänen vaimonsa, toinen pohtii. 

Lue myös:

    Uusimmat