Oletko jo kuullut Rollaattorimummosta? Suosio yllätti koomikon kiroilevan hahmon takana

Koomikko Anitta Ahonen paljastaa: näin syntyi kiroileva rollaattorimummo 3:25
Videolla nähdään kiroileva rollaattorimummo!

Rollaattorimummo -hahmollaan erityisen paljon somemainetta tänä keväänä niittänyt pitkän linjan stand up -koomikko Anitta Ahonen oli vieraana Viiden jälkeen -ohjelmassa.

Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa vieraili tiistaina 3. toukokuuta stand up -koomikko Anitta Ahonen, jonka Rollaattorimummo-videot ovat nousseet somessa suursuosioon. Yllä olevalla videolla näytetään pätkä Rollaattorimummon vuodatuksesta!

Ahonen kehitti TikTok-hitiksi nousseen hahmonsa toipuessaan selkävammasta alkuvuonna, jolloin hän joutui myös käyttämään rollaattoria. 

Nyt rollaattori on historiaa. Se nököttää eteisessä, ja Ahonen toivoo, että sitä ei tarvitsisi enää ainakaan ennen vanhuuden päiviä käyttää.

Rollaattorimummon suosio yllätti

Rollaattorimummon suosio tuli Ahoselle yllätyksenä.

– Se nyt oli vähän sellainen spontaani mielenilmaus, mikä lie päähänpisto, hän sanoo.

Ahonen mietti hetken aikaa, kannattaako videota edes laittaa sosiaaliseen mediaan. Hän kuitenkin päätyi julkaisemaan sen ja hahmo lähti elämään omaa elämäänsä.

– En tiedä, olenko avannut Pandoran lippaan vai mitä tässä on tapahtunut, hän sanoo.

Ahonen on sairastanut syövän. Hän kertoo haastattelussa, millaista on käsitellä vaikeita teemoja. Hän esittää myös näkemyksensä siitä, miksi koomikkoala on Suomessa edelleen miesvaltainen ja kertoo, miten oma äiti suhtautui hänen juttuihinsa hänen uransa alkumetreillä.  Katso koko haastattelu alta:

Erikoishaastattelussa koomikko Anitta Ahonen – huumori auttaa yli vaikeidenkin aikojen 14:56
Haastattelussa koomikko Anitta Ahonen.

Viiden jälkeen nähdään joka arkipäivä MTV3-kanavalla kello 16.58 alkaen.  Ohjelma on katsottavissa suorana ja tallenteena myös mtv-palvelussaMuista päivän uutisissa ja puheenaiheissa myös MTV Uutiset Live

Lue myös:

    Uusimmat