Seksikäs-Suklaa odotti erityisesti yhden kisaajan kohtaamista MasterChef-sarjassa: "Onneksi muistin sanoa häntä omalta nimeltään"

0:45
Katso esimakua tulevasta kaudesta!

YouTube-tähti Seksikäs-Suklaa kilpailee MasterChef VIP -ohjelman uudella kaudella.

Viki aka Seksikäs-Suklaa on tubettaja ja artisti, joka on tullut tunnetuksi myös lyhyistä humoristisista YouTube-videoistaan. Mies valloittaa myös MasterChef VIP -ohjelmassa, jota kuvattiin viime kesänä.

Viki kertoo olleensa kuvauksissa erityisen innokas tavatessaan näyttelijä Jarmo Kosken, sillä hän on suuri Salatut elämät -sarjan fani. Koski näyttelee sarjassa Seppo Taalasmaata ja on mukana myös kokkiohjelman uudella kaudella.

– Oli hauskaa kuulla häneltä tarinoita, että miten asiat ovat muuttuneet viihdealalla siitä kun hän aloitti. Onneksi muistin sanoa häntä omalta nimeltään. Piti sanoa Jarmoksi, Seppo ei ole nyt täällä. Tuomaristolta meni sekaisin. Minulta ei mennyt, mies kertoo ohjelman etäpressitilaisuudessa.

Viki kertoo työstävänsä nyt uutta levyä. Miehen yhtye Lähiöbotox on myös ehdolla Emma-gaalassa vuoden tulokas  ja metalli-kategorioissa. Vallitseva vuosi on ollut kuitenkin niin rankka artistille, että mies on joutunut miettimään muita töitä.

– En pysty levyäkään tekemään, jos ei tule rahaa sisään. En tiedä haenko hierojaksi vai terapeutiksi. Jos tämä jatkuu, niin on pakko miettiä jotain muuta.

Tilanne on saanut 28-vuotiaan artistin myös miettimään omaa henkilökohtaista elämää.

– Minun broidit saavat toisen lapsen, niin on pieni vauvakuume iskenyt. Itse olen sellainen, että asiat pitää hoitaa ensin. Odotetaan, että korona loppuu ja katsotaan sit.

Seksikäs-Suklaa ei kuitenkaan halua kertoa parisuhdestatustaan julkisuuteen.

– On paljon yh-äitejä ja isiä. Se on se juttu nykyään. Miehellä, jolla on rattaat niin kysyntää riittää, näin minä olen kuullut. Kun minun broidini menevät HopLoppiin, niin markkinat ovat kuumat.

MasterChef VIP ennakkoon mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja