Oletko huomannut, mitä korviisi oikein laitat? Hittivideolla näytetään, miten nappikuulokkeet voi puhdistaa helposti ja kätevästi

Oletko kiinnittänyt huomiota siihen, kuinka likaiset kuulokkeesi luultavasti ovat? Tällä somehitiksi muodostuneella niksillä puhdistat kuulokkeet näppärästi!

Moni käyttää kuulokkeita pitkin päivää. Niiden kanssa puhutaan puheluita, hikoillaan kuntosalilla ja käyvätpä jotkut nukkumaankin kuulokkeet korvillaan. Harva kuitenkaan muistaa puhdistaa kuulokkeitaan säännöllisesti, ja jos yrittääkin puhdistaa, lika ei aina ole lähteäkseen pois.

Olet saattanutkin yrittää rapsuttaa likaa kuulokkeista erinäisillä välineillä, mutta eräs mies jakoi TikTokissa niksin, jolla AirPod-kuulokkeet saa puhtaiksi hyvin kätevästi. Videota on katsottu jo yli kaksi miljoonaa kertaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Helppo niksi paljastaa kuulokkeissa piilevän lian

Niksiä kokeiltuasi siitä tulee luultavasti säännöllinen rutiini. Tuskin nimittäin haluat enää laittaa kuulokkeita korviisi puhdistamatta niitä nähtyäsi, millaisessa kunnossa olet ne korviisi tähän mennessä laittanut, arvelee Mirror-sivusto.

Siivousnikseihin erikoistuneen TikTok-tilin videolla selitetään, kuinka alkuun kannattaa ottaa hammastikku avukseen. Tikulla voi käydä läpi kuulokkeiden sisäpuolen, jotta isoimmat liat lähtevät reunoilta irti.

Tämän jälkeen tarvitset muovailuvahaa tai sinitarraa, josta teet pallon. Paina pallo sitten kuulokkeeseen ja ota irti. Lian ja vaikun pitäisi jäädä siihen kiinni. Toista tätä niin kauan, että kaikki kuulokkeisiin kerrostunut lika on lähtenyt irti ja tarttunut sinitarrapalloon.

Kostuta vanupuikko puhdistusliuokseen, ja viimeistele lopputulos puhdistamalla kuulokkeet sen avulla. Anna kuivua.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat