Oletko aina kiinnittänyt joulukuusen valot väärin? Testaa tätä taktiikkaa!

Puolikkaat joulukuuset innostavat myös Suomessa 0:26
Puolikas joulukuusi säästää tilaa!

Joulukuusen koristeleminen on asia, jossa moni luottaa perinteisiin; samat koristeet ja samat valot ripustetaan kuuseen joka vuosi samalla tavalla. Vaikka perinteet ovat tärkeä asia, tämä uuden vinkin avulla voit saada entistäkin näyttävämmän lopputuloksen vähemmällä vaivalla. 

Kuusen ympäri kietominen on tapa, jolla moni meistä on tottunut kiinnittämään joulukuusensa valot. Suunnittelija Francesco Bilotton mukaan tämä tapa kannattaa kuitenkin unohtaa välittömästi ja siirtyä ripustamaan valot pystysuoraan. Mitä ihmettä? 

Mies suosittelee aloittamaan ripustamisen ylhäältä latvasta ja jatkamaan suoraan alaspäin kohti kuusen alaosaa. Kun olet päässyt alas, jätä muutama sentti väliä ja jatka kiinnittämistä jälleen kohti latvaa. Tällä tavoin valot jäävät kauniisti oksien kärkiin eivätkä uppoudu syvälle kuusen oksien uumeniin.

Pystysuoraan ripustamisesta on hyötyä myös siinä vaiheessa, kun joulu on ohitse ja kuusta ollaan korjaamassa pois. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä​​​​​​​

–Toinen lisäbonus on, että kun purat kuusen ja irrotat valot, se on helpompaa ja vähemmän sotkuista puuhaa kuin se, että yrittäisit repiä valoja lähes kuolleiden oksien sisältä, Bilotto lisää.

Lähde: Today 

Artikkeli on uusinta viime vuodelta.

Lue myös:

    Uusimmat