Mainos

Olen varatun miehen salarakas – mutta mitä hän tarkoittaa sanoessaan näin? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Mitä "miesystäväni" tarkoittaa, kun sanoo, että heidän parisuhteensa on ”kunnossa ja erittäin hyvä”...? Olen hänelle "salarakas, tai joku”. Hän pyytää minua luokseen tai treffailemme muuten vain useinkin. Ja meillä on tunteita toisiamme kohtaan", kysyy nimimerkki Sinisilmä 38.

Näin naiset vastasivat

"Tarkoittaa, että hänen naisystävänsä on hänelle vaimomatskua, sinä et. Olet hänelle kivaa sivutekemistä ja jännitystä elämään, mutta hän ei silti halua lähteä parisuhteestaan mihinkään. Miksi lähtisi – jos te vaikka alkaisitte seurustella, kohta hän olisi taas tilanteessa, jossa kaipaa jännitystä ja sivukivaa joltain toiselta. Kannattaa sitten itse miettiä, onko tämä ”miesystävä” itsekään aviomiesmatskua."
– 29, naimisissa

"Mies on selvästi tyytyväinen suhteeseensa. Suomeksi hän siis haluaa sekä säilyttää parisuhteen että saada ylimääräisen, kivan salasuhteen kanssasi. Tilanne on miehelle täydellinen, kuin laivan buffetissa olisi: hän saa kaikkien suhteiden parhaat puolet itselleen luopumatta mistään. Sanot, että teillä on tunteita toisianne kohtaan. Suosittelen vakavasti tutkimaan tilannetta ja kysymään sekä itseltäsi että häneltä, ovatko nämä tunteet syviä vain sinun puoleltasi. "Oikeat" tunteet johtaisivat miehen puolelta tekoihin, kuten suhteen tunnustamiseen ja eroon."
– 31, parisuhteessa

​​​​​​​

"Omituinen kysymys, jota en täysin ymmärrä. Oletko kysynyt miesystävältäsi, onko heillä vaimonsa kanssa kenties avoin suhde? Silloinhan voi tosiaan olla niin, että heidän parisuhteensa on ihan kunnossa, eli mies puhuu totta – ja sinä olet vain satunnainen seksisuhde hänelle. Toinen vaihtoehto tietysti on, että mies nauttii muuten parisuhteestaan, mutta hakee seksiä muualta – kertomatta siitä vaimolleen. Jos kysymyksesi tarkoittaa sitä, kannattaako tämän miehen matkaan lähteä, vastaus on ehdottomasti ei. Jos mies pettää nykyistä kumppaniaan, miksi hän ei pettäisi myös sinua? Unohda se sika."
– 30, avioliitossa

"Varmaankin hän tarkoittaa juuri sitä: miehelle tilanne vaikuttaisi olevan todella täydellinen. Ehkä olet hänelle ”salarakas tai joku”, jonka kanssa jatkaa ensihuumaa, kun toisessa suhteessa on jo päästy sen yli? Niin kauan, kun homma sopii sinulle, ei miehellä luulisi olevan huolen häivää, ellei sitten omatunto ala kolkuttamaan."
– 26, sinkku

 

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen

***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.