Mainos

"Olen koukussa tähän voiteeseen" – Lue Decubal-testiryhmän tulokset!

Decubal-testiryhmä testasi kahden viikon ajan suomalaisen ihon tarpeisiin kehitettyjä ihonhoitotuotteita. Testiryhmään osallistui 100 innokasta miestä ja naista ympäri Suomen.

Testiryhmä testasi Decubal Lips & Dry Spots Balm -huulivoidetta, Decubal Face Vital -kasvovoidetta jaDecubal Clinic Cream -perusvoidetta. Testiajan jälkeen testaajat arvioivat tuotteet 1–5 asteikolla, jossa viisi pistettä oli paras arvosana. Lue, mitä mieltä tuotteista oltiin: auttoivatko ne kuivan ja herkän ihon ongelmiin?

Testiryhmä antoi Decubal Clinic Cream -perusvoiteelle 4,5 pistettä viidestä. Decubal-voide kosteuttaa, suojaa ja pehmentää kuivaa ihoa. Ainoa perusvoide, jonka voidepohjana on erikoispuhdistettu lanoliini. Lanoliinin ihoa kosteuttava vaikutus on pitkävaikutteinen, koska se muodostaa ihon pintaan vettä varastoivan emulgaation.

"Olen yllättynyt siitä, miten hyvä perusvoide kyseinen voide on. Ihmettelen, etten ole muistaakseni koskaan tätä tuotetta aikaisemmin käyttänyt, vaikka kaikenlaista on tullut kokeiltua tähän pahaan atopiaan. Varmasti hankin tätä perusvoidetta jatkossakin, imeytyy nopeasti ja on muutenkin miellyttävä käyttää – ja auttaa!"


Testiryhmä antoi Decubal Face Vital -kasvovoiteelle 4 pistettä viidestä. Elvyttävä ja tehokosteuttava kasvovoide kuivalle ja vaativalle iholle. Face Vital lievittää ihon punoitusta, kutinaa ja hilseilyä sekä poistaa kireyden tunteen.

"Käytin voidetta yövoiteena kasvoilla, imeytyy nopeasti ja tuntuu yön aikana kosteuttavan mainiosti, kulmakarvojen läheisyydessä olleet karheat ja kuivat alueet katosivat. Käytin tuotetta myös sormeni palovamman hoitoon onnistuneesti, paksu kerros voidetta ja käsine yöksi käteen – kosteutti ja poisti kiristävän tunteen."


Testiryhmä antoi Decubal Lips & Dry Spots -huulivoiteelle 4 pistettä viidestä. Korjaava täsmähoito kuiville huulille ja vahingoittuneille ihoalueille. Lanoliini tehokosteuttaa ja pehmentää ihoa. Lievittää nopeasti ihoärsytystä ja -punoitusta sekä palauttaa ihon luontaisen suojan.

"Huipputuote kuiville huulille. Myös kuiville rystysille erinomainen tuote. Kosteuttaa ja rauhoittaa välittömästi."

Testiryhmän tarjoaa: Decubal

Lue myös:

    Uusimmat