Mainos

Ole vähemmän spontaani! Kuusi tapaa harrastaa parempaa seksiä tänä vuonna

Seksioppaistaan tuttu Tracey Cox päätti auttaa pariskuntia eroottisen uuden vuoden aloittamisessa. Cox kehitti kuusi lupausta, joilla voit parantaa parisuhdeseksisi tilaa, kertoo Daily Mail.

1. Kerran viikossa riittää

Vuoden 2016 selvityksessä paljastui, että parit olivat onnellisimmillaan harrastaessaan kerran viikossa seksiä. Määrän lisääminen ei lisännyt onnea!

2. Viisi minuuttia riittää

Australialaistutkimuksen mukaan heteroparien seksi kestää noin 5,4 minuuttia kerralla. Tulokset vaihtelivat 33 sekunnista 44 minuuttiin, mutta keskiarvo kertoo, että viisi minuuttia on riittävästi.

3. Harrasta vähemmän spontaania seksiä

Tämä ohje on yllätysten huippu! Coxin mukaan seksiä tulisi suunnitella sen sijaan, että maagista ”oikeaa hetkeä” jää odottamaan. Seksi on parempaa suunniteltuna; Cox kehottaa pohtimaan, miten toimisit, jos järjestäisit illallisen. Suunnittelisitko ruokalajit etukäteen vai luottaisitko siihen, että jääkaapissa on jotakin? Parit, jotka pitävät treffi-iltoja, eroavat epätodennäköisemmin kuin muut.

4. Älä huolehdi iästäsi

Kanadalaistutkimuksen mukaan seksi on parempaa ja sitä on useammin aikuisilla, jotka ovat yli 40-vuotiaita.

5. Orgasmityypillä ei ole väliä

Montrealissa tehdyn tutkimuksen mukaan orgasmin voi saavuttaa useiden eri alueiden stimuloinnilla. Sopivia alueita ovat esimerkiksi kohdunkaula, nännit ja klitoriksen eri osat. Sillä, saako orgasmin yhdynnässä, vaginaalisesti vai jollakin muulla tavalla, ei ole väliä.

6. Ei, kaikki muut eivät harrasta superhyvää seksiä jatkuvasti

Kolmannen kanadalaisselvityksen mukaan ihmiset, jotka uskovat hyvän seksielämän vaativan työtä ja ponnisteluja, ovat myös kaikkein tyytyväisimpiä seksielämäänsä. Vähiten tyytyväisiä olivat ne, jotka uskoivat hyvän seksin ”vain tapahtuvan”, jos kumppani on ”se oikea”.

***

3:08

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.