Seksikolumni: Sovi seksistä etukäteen – tästä syystä yleinen vinkki toimii

Kalenteri käteen ja seksihetkeä merkkaamaan. Et tule pettymään.

Usein pitkissä (ja puuduttavissa) parisuhteissa turvaudutaan parisuhdeasiantuntijoiden kenties yleisimpään nuutuneille aviopareille annettuun neuvoon: merkatkaa seksi kalenteriin. Näin seksiä tulee harrastettua, vaikka se jonkun mielestä voisikin tuntua vähän pakotetulta. Erityisesti parisuhteen vähemmän antavampi osapuoli on oman kokemukseni mukaan suhteellisen innoton harrastamaan tätä ”pakkoseksiä” – onhan hän innoton harrastamaan seksiä lainkaan.

Mielestäni neuvossa on kuitenkin aivan mieletön potentiaali. On tosin ehdottoman tärkeää huomioida, että kyseessä ei missään nimessä tarvitse olla pitkä tai intohimoton parisuhde, jotta tämä kikka kannattaa ottaa käyttöön. Vaikka kyseessä olisi vain seksikäs, aina loistelias vakipano tai oma kumppani, jonka kanssa seksielämä hehkuu edelleen kuumuuttaan, suosittelen kokeilemaan pientä suunnitelmallisuutta.

Sillä vaikka spontaanius on ihanaa, jos tilanne sen sallii, niin kuinka usein elämä toimii kuin leffoissa? Kuinka usein törmäät kuumaan mieheen hississä ja olet valmis harrastamaan tajunnanräjäyttävää seksiä seisten heti siinä paikalla suihkunraikkaana, karvat juuri ajeltuna, alusvaatteet sopivasti samaa paria?

Aivan. On vain käytännönläheinen fakta, että onhan se kiva tietää hieman etukäteen, että seksiä on luvassa, etenkin silloin, jos sitä saa harvoin. Mikä olisi kauheampaa kuin saada mahdollisuus harrastaa pitkästä aikaa seksiä – ja sitten joutua kieltäytymään siitä, koska tukka on rasvainen ja jalassa on ne kaikista kauhtuneimmat mummoalkkarit (pyykkipäivän takia, ei muuten tietenkään)?

Olipa siis kyseessä vakipano, kuuma rakastaja tai ihan se oma kumppani, suosittelen sopimaan seksikohtaamisesta tekstiviestillä – tai useammalla. Pitkin päivää tai useampanakin päivänä tippuvat viestit siitä, mitä myöhemmin tulee tapahtumaan eivät ainakaan tapa tunnelmaa.

Kiihkeä odotus ja kuumat kuvitelmat pian koittavasta seksimaratonista takaavat sen, että petileikkien koittaessa pöksyt saisi kuivaksi vain puristamalla ja mies on niin sanotusti villi ja valmis.

Tämän voin luvata.

Lue myös:

    Uusimmat