Ole Gunnar Solskjær PSG:n loukkaantumisista: "Joudumme nyt hieman arvailemaan"

Edinson Cavanin, Neymarin ja puolustaja Thomas Meunierin puuttuminen tekee Manchester Unitedin päävalmentaja Ole Gunnar Solskjærin mukaan PSG:stä arvaamattoman.

Cavani kärsii lonkkavammasta, kun taas Neymar toipuu jalkapöydän murtumasta. Laitapuolustaja Meunier ei matkusta Manchesteriin puolestaan aivotärähdyksestä toipumisen vuoksi.

– Mikä tahansa joukkue kaipaisi pelaajia kuten Neymar, Cavani ja Meunier, mutta se antaa muille myös mahdollisuuden, Solskjær sanoi toimittajille BBC:n mukaan

– Tämä tekee heistä arvaamattomampia kokoonpanon näkökulmasta. Tavallisesti kun näet tutun kolmikon, tiedät miten he pelaavat, joten joudumme nyt hieman arvailemaan.

Solskjær oli viime viikonloppuna Lyonissa apulaisvalmentaja Mike Phelanin kanssa katsomassa PSG:n otteita Lyonia vastaan, mutta kieltäytyi tekemästä johtopäätöksiä tiistain vastustajasta sen perusteella.

– On vaikea vertailla otteluita, koska he tietävät Ranskan liigassa pelatessaan voittavansa sen joka tapauksessa. He lähestyvät Mestarien liigaa eri tavalla ja yritämme olla huolellisia, Solskjær sanoi.

Kaikki mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat