Ole Gunnar Solskjær neuvoton Alexis Sánchezin surkean vireen suhteen: ”En pysty tekemään mitään”

Manchester United hävisi Mestarien liigan neljännesvälierien avausosan kotikentällään PSG:lle tiistaina 0-2. Anthony Martialin ja Jesse Lingardin loukkaannuttua Alexis Sánchez sai peliaikaa, mutta näytöt jäivät jälleen kerran vaatimattomiksi.

Martialin ja Lingardin loukkaantumisten myötä päävalmentaja Ole Gunnar Solskjær saattaa joutua etsimään vaihtoehtoisen pelitavan toiseen osaotteluun kolmen viikon päästä. Vaihtopenkiltä ei löydy sopivia pelaajia toteuttamaan norjalaisen tavoittelemaa paineistusta hyökkäyspäässä.

Sánchez on pelannut Unitedissa 13 kuukautta noin 570 000 euron viikkopalkalla. Solskjærin mukaan pelaajalla itsellään on nyt vastuu uransa elvyttämisestä.

PSG-ottelun jälkeen päävalmentajalta kysyttiin mitä tämä voisi tehdä Sánchezia auttaakseen.

– Minä en ole se henkilö. Minä en pysty tekemään Alexis Sánchezin suhteen mitään. Kun hän pelaa, hänen täytyy löytää itsensä, sillä tiedämme hänen olevan laatupelaaja, 45-vuotias norjalainen sanoi Telegraphin mukaan.

Sánchez korvasi loukkaantuneen Lingardin vain hetki ennen taukoa, mutta oli toisella puoliajalla lähes täysin pelin ulkopuolella.

Solskjær myönsi odottavansa tietoja Martialin ja Lingardin toipumisesta kärsimättömänä.

– Emme tiedä. Lihasvammoja, takareidessä ja nivusissa. Tarvitsemme muutaman päivän niiden arviointiin. 

Kaikki mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.


Lue myös:

    Uusimmat