Olavi Uusivirta harvinaisessa yhteiskuvassa näyttelijävaimonsa kanssa: "Kuusi vuotta naimisissa tän kaa!"

Päivän nimi: Olavi Uusivirta 8:07
Olavi Uusivirta kertoi Huomenta Suomen haastattelussa, millaisissa tilanteissa hän häpeää ja kuinka siitä pääsee yli

Muusikko Olavi Uusivirta on ollut kuusi vuotta naimisissa näyttelijä Saara Kotkaniemen kanssa.

Muusikko Olavi Uusivirta julkaisi maanantaina Instagram-tilillään harvinaisen yhteiskuvan vaimonsa kanssa. Uusivirta on ollut kuusi vuotta naimisissa näyttelijä Saara Kotkaniemen kanssa. Pariskunta vaihtaa Uusivirran julkaisemassa kuvassa hellän suudelman.

– Kuusi vuotta naimisissa tän kaa! Hyvää sokerihääpäivää, rakas Saara Kotkaniemi ! Loveya. Kuukivihäitä odotellessa, artisti kirjoitti.

Kuukivihäitä vietetään, kun avioliitto on kestänyt 85 vuotta.

Uusivirralla ja Kotkaniemellä on vuonna 2014 syntynyt tytär, mutta he ovat olleet vaitonaisia yksityiselämästään sosiaalisessa mediassa, eivätkä he ole myöskään antaneet parisuhdehaastatteluja perinteisille tiedotusvälineille.

Kotkaniemi kertoi kuitenkin Anna-lehden haastattelussa vuonna 2018, että tutustui myös näyttelijänä tunnettuun Uusivirtaan, kun molemmat opiskelivat Teatterikorkeakoulussa.

– Aiemmissa suhteissani olin saattanut pitää yllä jotakin roolia. Olavin kanssa en ole ikinä tarvinnut mitään roolia. Olimme ystäviä ennen kuin aloimme seurustella. Siksikin olisi ollut outoa hänen ruveta yhtäkkiä palvomaan minua, Kotkaniemi kertoi suhteen alkuajoista.

Uusivirta, 37, tunnetaan lukuisista hiteistään, kuten Me ei kuolla koskaan ja On niin helppoo olla onnellinen. Kotkaniemi, 34, on puolestaan nähty muun muassa useissa kotimaisissa tv-sarjoissa, kuten Ex-onnellisissa, Aallonmurtajassa, Onnelassa ja Ratamossa.

Lue myös:

    Uusimmat