Oksettavaa! Lentomatkustajien sikamaiset tavat paljastuivat

Lentokoneen työntekijät paljastivat, millaisia asioita lennoilla tulee vastaan.

16 tuntia lentokoneessa on pitkä aika. Osa matkustajista saa lentoajan tuntumaan vielä pidemmältä, koska heillä ei ole minkäänlaisia käytöstapoja. Unilad-nettisivu paljastaa, millaisia asioita lennoilla tulee vastaan.

Kone on liian kovaääninen

Betty-niminen lentoemäntä kertoi Yahoo Travel -sivustolle, että matkustajat valittavat hänelle koneen äänekkäistä moottoreista. Henkilökunnan pitäisi matkustajan mukaan hiljentää moottorit.

– Jos viittaatte moottoreihin, kannattaisi rukoilla, että ne eivät sammu, lentoemäntä vastasi kertomansa mukaan matkustajalle.

Vessa voi olla myös keittiö

Matkustajat tekevät joskus omia ruokiaan lentokoneen vessassa. Näissä tapauksissa lentoemäntä joutuu kertomaan matkalais-kokeille, ettei vessan vesi ole juomakelpoista, eikä vesiputkia pestä. Ikinä.

Älä nypi naamaasi koneessa

Osa matkustajista viettää aikaa koneessa huoltamalla hygieniaansa – siis leikkelemällä varpaankynsiään tai puristelemalla finnejään. Quora-nettisivun mukaan matkustajat saattavat jopa nyppiä hiuksiaan ja ojentaa ne sitten ruokatarjottimensa mukana lentoemännille.

– On kuin he astuisivat omaan, yksityiseen kuplaansa koneeseen tullessaan, lentoemäntä kuvasi tilannetta.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Lentokone olikin roskis

Osa lentomatkustajista sikailee avoimesti. Roskaamalla koneen voi päästä some-kuuluisuudeksi: Passenger Shaming -tili jakaa Instagramissa ja Facebookissa kuvia sottaisten matkalaisten jäljistä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Roskaaminen ei tarkoita pelkkiä käärepapereita: osa matkaajista jättää vaippoja ja verisiä laastareita paikalleen.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jalat alas!

Osa matkustajista käyttää muita matkalaisia jalkatukenaan. Jos jalat on pitkällä matkalla pakko nostaa ylös, varmista, ettet pilaa jonkun muun matkaa!

Jos kuva ei näy, katso se täällä.


Lähde: Unilad.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja