Oksettava päätös tennisottelulle – brittilupaus hämmentyi kroppansa reaktiosta: "Tämä on outoa"

Tennislupaus Jack Draper, 22, joutui koville voitettuaan Marcos Gironin Australian avoimissa erin 3-2 (6-4, 3-6, 4-6, 6-0, 6-2).

Tasainen ottelu venyi kolmen tunnin ja 20 minuutin mittaiseksi. 30 asteen helteessä pelattu ottelu vei Draperilta voimat ja brittipelaaja riensi ottelun päätyttyä oksentamaan kentän laidalla olleeseen roskakoriin.

Draper oli tapauksen jälkeen ymmällään.

– En yleensä voi pahoin. En ikinä. Minusta tämä on outoa, Draper kummasteli CNN:n mukaan.

Vaikka olosuhteet olivat haastavat, ei Draper koe oksentamisen johtuneen fyysisestä väsymyksestä. Draper myöntää jännittäneensä Australian avoimia suuresti.

– Tämä oli ilmiselvästi fyysinen ottelu rankoissa olosuhteissa. Se ei ollut niinkään pitkä viisieräiseksi otteluksi. Olen vielä nuori pelaaja, joten tottuminen tällaisiin grand slam -olosuhteisiin ja jännitykseen on hankalaa, Draper sanoo.

– Luulen, että tänään väsymykseni johtui enemmänkin psykologisesta stressistä kuin fyysisestä, koska tunsin oloni viidennessä erässä paremmaksi kuin avauserässä, Draper jatkaa.

22-vuotias brittilupaus kohtaa seuraavalla kierroksella ATP-listan 14:ntenä majailevan Tommy Paulin. Draper on itse maailmanlistalla sijalla 55. Draper tiedostaa, että jatkossa hänen on saatava hermonsa kuriin paremmin.

– Olen todella ylpeä, että voitin, mutta minulla on taustalla selkeästikin asioita, joita minun on kehitettävä. On kyse sitten psykologisesta valmistautumisesta näihin slameihin vai minun tapani käsitellä ahdistuneisuutta ja jännitystä, Draper toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat