Oikeus saattaa kieltää brittimiestä harrastamasta seksiä vaimonsa kanssa – pari ollut naimisissa 20 vuotta

Brittimiestä saatetaan kieltää harrastamasta seksiä vaimonsa kanssa.

Oikeus saattaa kieltää brittimiestä harrastamasta seksiä vaimonsa kanssa, koska naista hoitavien sosiaalipalvelun työntekijöiden mukaan naisella ei ole enää kykyä antaa suostumustaan seksille. Pariskunta on ollut naimisissa 20 vuoden ajan, kertoo Fox News.

Vaimon mielenterveys heikentynyt

Sky Newsin mukaan sosiaalitoimea edustavat asiananajajat ovat pyytäneet, että tuomari kieltäisi naisen aviomiestä jatkamasta seksin harrastamista vaimonsa kanssa, jotta voitaisiin olla varmoja, ettei nainen joudu raiskatuksi. 

Viranomaiset kertoivat Lontoon tuomioistuimelle, että vaimon mielenterveys on heikentynyt siihen pisteeseen, ettei tällä enää ole kykyä antaa suostumustaan seksille.

Tuomari Anthony Hayden on määrännyt parin henkilötiedot salattaviksi, joten aviomiehen tai vaimon iästä tai vaimon mielenterveysongelmasta ei ole saatavilla tarkempia tietoja.

"En keksi mitään selvempää perusihmisoikeutta kuin..."

Alustavassa käsittelyssä mies sanoi vannovansa, ettei harrastaisi seksiä vaimonsa kanssa. Tuomari kuitenkin muistutti, että mies saattaisi joutua tilanteeseen, jossa tuon lupauksen tai oikeuden määräyksen rikkominen voisi johtaa vankilatuomioon. Tuomarin mukaan sellainen määräys voisi olla vaikea poliisille.

– En keksi mitään selvempää perusihmisoikeutta kuin miehen oikeus harrastaa seksiä vaimonsa kanssa – ja se, että valtiolla olisi oikeus tarkkailla sitä – minusta hän on oikeutettu puolustamaaan näkökantaansa kunnolla, Hayden totesi.

Tuomari aikookin kuunnella kaikki todisteet ja perusteet naisen asianajajilta, aviomieheltä sekä sosiaalitoimelta ennen päätöksen tekemistä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Fox News, Sky News

Lue myös:

    Uusimmat