"Oi, mikä passi!" – tämä Tappara-taiturin väläytys sai Antero Mertarannan innostumaan

Tapparan Anton Levtchi iskee ylivoimalla 2-2-tasoituksen 1:05
Kristian Tanuksen upea syöttö löytää kohteensa - Anton Levtchi tällää kiekon verkkoon.

Tappara nousi kamppailemaan CHL:n alkulohko E:n voitosta Skellefteå-ottelun toisessa erässä.

Avauserän jälkeen maalein 2-1 johtanut Skellefteå hallitsi ottelun toista erää, mutta erän ainoan maalin teki Tappara.

Tapparan erän lopun ylivoima jauhoi tuloksetta, kunnes Kristian Tanus nousi esiin. Tanus lähetti uskomattoman poikkikentän syötön Anton Levtchille, joka laukoi suoraan syötöstä kiekon verkkoon. Gustaf Lindvall Skellefteå-maalilla oli auttamatta myöhässä.

– Oi, mikä passi ja Anton Levtchi pamauttaa 2-2:een, C Moren selostaja Antero Mertaranta innostui.

– Krisu antoi hyvän poikkisyötön, tälläsin siitä, Levtchi totesi vaatimattomasti C Moren haastattelussa erän jälkeen.

Tappara nousi maalilla 2-2-tasatilanteeseen ja samalla kamppailemaan alkulohkon voitosta. Tappara on jo varmistanut jatkopaikkansa, mutta voittamalla illan ottelun se voittaa lohkon.