Tapparalta käsittämätön sulaminen – taiturihyökkääjän hurja ylänurkkapommi laiha lohtu

Tapparan taival käynnistyi yskähdellen jääkiekon CHL:n puolivälierissä. Tamperelaiset hallitsivat pelitapahtumia ranskalaista Rouenia vastaan mielin määrin, mutta joutuivat tyytymään 3-3-tasapeliin.

Tappara hallitsi mielin määrin ensimmäistä erää. Maalit kirjattiin tamperelaisille 2-0, kun Kyle Platzer ja Waltteri Merelä osuivat.

Platzerin maali oli uuden Nokia Arenan historian ensimmäinen CHL-maali. Sen voit katsoa alla olevalta videolta.

Tapparan hallinnasta kertoivat myös erän torjuntalukemat. Tapparan Christian Heljanko 3, Rouenin Matija Pintaric 17.

Toinen erä käänsi ottelun suunnnan. Tappara hallitsi, mutta Rouen osui kahdesti ylivoimalla. Loic Lamperier ja Rolands Vigners toivat ranskalaiset tasoihin.

Myös Tappara osui erässä kerran, kun Kristian Tanus tälläsi erän lopulla hurjan pommin maalin kattoon ylivoimalla. Siihen Tapparan maalit jäivätkin.

Voit katsoa upean osuman pääkuvan videolta.

Tamperelaisten ilta musteni kolmannen erän 15. minuutilla. Andrew Johnston pääsi nokikkain Heljangon kanssa ja nosti upeasti kiekon verkkoon.

Heljangolle kirjattiin ottelussa 11 torjuntaa, Pintaricille 39.

Näin ratkaisevaan toiseen osaotteluun lähdetään tasatilanteesta 3-3. Välieräpaikka ratkeaa yhteistuloksella.