Kristian Kuuselan herkkupassi löysi kohteensa – ruotsalaisvastus johtoon tällä onnenkantamoisella

Pelin panos Tapparan ja Skelelfteån välisessä tiistai-illan CHL-ottelussa on selvä. Ottelun voittaja voittaa myös alkulohko E:n.

Tappara aloitti ottelun rytinällä. Tamperelaiset hallitsivat suvereenisti kenttätapahtumia, ja palkinto tuli jo reilun neljän minuutin pelin jälkeen. Patrik Virta pääsi iskemään kiekon läheltä maaliin Kristian Kuuselan herkullisesta tarjoilusta. Myös Veli-Matti Vittasmäelle syöttöpiste.

Voit katsoa Virran maalin pääkuvan videolta.

Ruotsalaisjoukkue tuli Tapparan hallinnasta huolimatta tasoihin, kun avauserää oli pelattu reilut 13 minuuttia. Joakim Lindström laukoi kiekon verkkoon ylivoimalla.

Tappara oli vähällä siirtyä avauserässä uudelleen johtoon, mutta Tyler Morleyn maali hylättiin maalivahdin häirinnän vuoksi.

Skellefteå sen sijaan osui. Jonathan Pudas laukoi siniviivalta, ja selvästi maalin ohi menossa ollut kiekko muutti suuntaansa Albin Sundsvikista. Näin Skellefteå johtaa avauserän jälkeen maalein 2-1. Voit katsoa maalin alla olevalta videolta.

"Se oli tasurialoitus"– C Moren studiotiimi analysoi Tapparan 1-2-takaiskun 1:08