Oho: Vedonlyöntifirma maksaa jo nyt voitot Liverpoolia mestariksi veikanneille – analyytikolta kova lupaus, jos jysähtääkin yllätys

Vyöryykö Liverpool varmaan mestaruuteen ja jatkuuko Pukin maalivire? Nyt puidaan Valioliiga-kauden näkymät 5:11
Vyöryykö Liverpool Valioliigan mestaruuteen?

Vedonlyöntiyhtiö Betsson maksaa jo nyt voitot Liverpoolin mestaruudesta vetoa lyöneille, vaikka jalkapallon Englannin Valioliigan kausi on kesken eikä mestaruus ole varmistunut.

Liverpoolilla oli ennen kauden alkua toiseksi pienin mestaruuskerroin Manchester Cityn jälkeen, 3,50. Nyt Liverpoolin mestaruudesta saisi kuitenkin rahat takaisin enää 1.03-kertaisesti.

Liverpool johtaa Valioliigaa 13 pisteellä ennen Leicesteriä ja 14 pinnalla ennen Manchester Cityä. Liverpool on pelannut 20 ottelua, sen lähimmät haastajat 21 peliä. Jokainen joukkue pelaa yhteensä 38 peliä.

Vaikka kausi on vasta vähän yli puolenvälin, Betsson arvioi, että mestaruustaistelu on jo ohi ja Liverpool juhlii toukokuussa ensimmäistä mestaruuttaan 30 vuoteen. Betsson tiedottaa maksaneensa tänään torstaiaamuna voitot kaikille, jotka olivat lyöneet Liverpoolin mestaruuden puolesta vetoa keskiviikkoiltaan klo 23.59 mennessä. 

– 19 voittoa 20 ottelusta ja maailman kokonaisvaltaisin joukkue, joka vain parantaa ottelusta toiseen. Tietenkin pelejä on vielä paljon jäljellä, mutta emme vain mitenkään enää näe, että mestaruus voisi tällä kertaa livetä Liverpoolilta, sanoi kerroinanalyytikko Mattias Wennerkvist Betssonilta.

Jos jokin joukkue onnistuisi ohittamaan Liverpoolin ja etenemään mestariksi asti, voitot maksettaisiin myös oikeaa mestaria veikanneille. Wennerkvist on sen lisäksi tehnyt kovan lupauksen.

– Ystäväni on Manchester Cityn fani, ja olen luvannut pukeutua Cityn paitaan vuoden ajan joka päivä, jos olen tässä väärässä, Wennerkvist naurahti.

Lue myös:

    Uusimmat