Manchester United jäi täysin Cityn jalkoihin – Solskjär haukkui omansa tylysti: ”Surkeinta peliämme”

Ole Gunnar Solskjärin United-miehistö konttasi pahasti Pep Guardiolan Cityä vastaan ja hävisi Liigacupin välierien osaottelun tiistaina 1–3.

Nuoren Mason Greenwoodin keskushyökkääjäksi nostanut ja Marcus Rashfordin kapteeniksi nimennyt Solskjär joutui seuraamaan sivusta, kuinka hänen joukkueensa jäi täysin Bernardo Silvan johtaman City-hyökkäyksen jalkoihin ensimmäisellä puoliajalla.

City ratkaisi ottelun nopeasti, kun se latoi kolme maalia 38 minuuttiin. Maalinteon aloitti ryhmityksessä vetäytyväksi kärjeksi asetettu Silva 17. minuutilla.

– Siitä maalista puoliaikataukoon asti se oli koko kauden surkeinta peliämme, Solskjär ilmoitti The Guardianin mukaan.

– Ensimmäisestä maalista taukoon emme enää selviytyneet kentällä. Me annoimme heidän pelata, päämme painuivat alas ja teimme päätöksiä, joita meidän ei olisi pitänyt.

Solskjär painotti United-miehistön nuorta ikää.

– Me opettelemme, ja näistä kokemuksista on otettava onkeen.

Toiselle puoliajalle United saapui ryhdistäytyneenä. Rashford kavensi ottelun loppulukemiksi 1–3, minkä ansiosta Liigacupin välierän toiseen osaotteluun jää vielä pelattavaa.

City isännöi Unitedia Liigacupin toisen finaalipaikan ratkaisevassa toisessa osaottelussa Etihad-stadionilla 29. tammikuuta.

Toisesta finaalipaikasta taistelevat Leicester ja Aston Villa. jotka kohtaavat ensimmäisessä osaottelussa keskiviikkoiltana kello 22.