Donald Trumpin ex-vaimo ja Melania sodassa keskenään – "Minä olen oikea ensimmäinen nainen"

Presidentti Trumpin entisen ja nykyisen vaimon välit ovat kireänä.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin ensimmäinen vaimo Ivana Trump on heittänyt tylyn kommentin koskien miestään ja tämän nykyistä vaimoa Melania Trumpia. Ivana Trumpin totesi ABC Newsille olevansa itse varsinainen ensimmäinen nainen.

Yhdysvaltain presidentin vaimosta käytetään aina käsitettä First lady, joka suoraan suomennettuna on ensimmäinen nainen. 

Ivana Trump kertoi puhuvansa ex-miehensä kanssa keskimäärin kerran kahdessa viikossa ja kehuskeli että hänellä on suora numero Valkoiseen taloon. Hän kuitenkin myönsi olevansa haluton soittelemaan entiselle puolisolleen liian usein. 

– En oikeastaan halua soittaa hänelle sinne koska Melania on siellä, enkä halua aiheuttaa minkäänlaista mustasukkaisuutta tai mitään sellaista. Sillä periaatteessa minä olen ensimmäinen Trump-vaimo, okei? Olen ensimmäinen nainen, okei? 

Ensimmäisesen naisen edustaja Stephanie Grisham tyrmäsi Ivana Trumpin kommentin toteamalla, ettei siinä ole ydintä. 

– Rouva Trump on tehnyt Valkoisesta talosta kodin pojalleen Barronille sekä presidentille. Hän rakastaa Washingtonia ja on kunnioitettu roolistaan Yhdysvaltain ensimmäisenä naisena. Hän aikoo käyttää titteliään lasten auttamiseen, ei kirjojen kirjoittamiseen, Grisham kertoo lausunnossaan. 

Grishamin mukaan Trumpin ex-vaimon lausunnossa ei ole ydintä ja se on valitettavasti ainoastaan huomionhakuista ja häntä itseään palvelevaa hälinää. 

CBS:n haastattelussa Ivana Trump oli kuitenkin valoisa Melania Trumpia kohtaan, toisin kuin herra Trumpin toista vaimoa, Marla Maplesia kohtaan. Maplesilla ja Donald Trumpilla oli suhde kun presidentti oli vielä naimisissa Ivana Trumpin kanssa. 

– Yksi ei ole kukaan. Ja toinen on ensimmäinen nainen, Ivana Trump totesi.

Ivana Trump on Donald Trumpin vanhimman tyttären Ivankan sekä hänen kahden poikansa Donald Jr.:n sekä Ericin äiti. Pariskunta erosi 1990-luvulla.  

Lähde: CBS News

Lue myös:

    Uusimmat