Nyt tulee Titanic II – laiva lupaa "aidon Titanic-kokemuksen"

Tällainen alus on Titanic II 0:32

Oletko aina halunnut kokea, millaista olisi ollut matkustaa Titanicilla? Halusit tai et, pian voit tehdä niin.

Blue Star Line -varustamo rakentaa Titanicin kopiota, joka lasketaan vesille muutaman vuoden kuluttua. Alus kantaa luonnollisesti nimeä Titanic II.

Tarjolla on "aito Titanic-kokemus".

Titanic II:sta rakennetaan Kiinassa ja se tekee neitsytmatkansa vuonna 2022, kun se seilaa Dubaista Southamptoniin. Laivaan mahtuu saman verran matkustajia ja henkilökuntaa kuin alkuperäiseen Titaniciin.

Alkuperäinen RMS Titanic upposi neitsytmatkallaan vuonna 1912 törmättyään jäävuoreen. Laivaa oli markkinoitu uppoamattomana. Titanic-kopio rakennetaan yhtiön edustajan alkuperäisen laivan tyyppiseksi niin, että tarjolla on "aito Titanic-kokemus".

Ilmeisesti toimitusjohtaja Clive Palmer ei näe sanavalinnassaan mitään outoa.

– Titanic II on ainutlaatuinen projekti, joka tulee tuottamaan ennätyksellisen määrän kansainvälistä julkisuutta ja kiinnostusta, Palmer sanoo.

Seilaa alkuperäisen Titanicin reittiä

Titanic II seilaa alkuperäisen Titanicin reittiä Southamptonista New Yorkiin. Se voi kuitenkin Palmerin mukaan kiertää myös muualla, "lumota ihmisiä ja vetää puoleensa huomiota, jonka kanssa ei voi kilpailla".

Titanic II sisältää myös useita moderneja päivityksiä esimerkiksi navigointi- ja turvaominaisuuksiin.

– He ovat myös muistaneet ottaa tällä kertaa mukaan tarpeeksi pelastusveneitä, Real talk 910 -sivusto naljailee.

"Titanic II on se laiva, jolla unelmat tulevat todeksi"

Palmer kuitenkin uskoo Titanic II:n tenhoon.

– Vuonna 1912 Titanic oli unelmien laiva. Jo yli vuosisadan ajan Titanicin legendalle ovat antaneet voimaa mystisyys, salaperäisyys ja kunnioitus kaikkea sen edustamaa kohtaan. Miljoonat ovat unelmoineet Titanicilla matkustamisesta, että näkisivät laivan satamassa ja saisivat kokea sen ainutkertaisen mahtavuuden. Titanic II on se laiva, jolla nämä unelmat tulevat todeksi.

Titanic II -projektia on puuhattu jo pitkään. Laivanrakennus oli jäissä vuosien ajan rahoituskiistojen vuoksi.

 

Lue myös:

    Uusimmat