Nyt talla pohjaan ja elokuvat pyörimään – katsasta parhaat autoiluleffat

Kaipaatko vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mutta et kuitenkaan jaksa nousta pois sohvalta? Silloin kannattaa katsoa joku näistä autoiluleffoista.

Rohkeita päähenkilöitä, upeita autoja ja loistavia ajomatkoja, nämä elokuvat eivät jätä ketään kylmäksi.

Taksikuski

Robert De Niron tähdittämä Taksikuski-elokuva kertoo yksinäisestä taksikuskista, joka haluaa auttaa Jodie Fosterin tähdittämän 12-vuotiaan Irisin pois pahoilta teiltä.

Mad Max 2 – asfalttisoturi

Mel Gibson nähdään Mad Max 2 – asfalttisoturi -elokuvan päähenkilönä. Elokuva on täynnä vauhtia, vaaroja ja jännittävän näköisiä menopelejä.

Repo Man

Emilio Estevezin tähdittämä kulttileffa Repo Man on nähtävä. Miehen lisäksi pääosaa näyttelee myös vuoden 1964 Chevy Malibu -auto.

Hurjapäät

Hurjapäät-elokuvissa nähdään toinen toistaan upeampia autoja häikäisevillä virityksillä varustettuna.

Thelma ja Louise

Susan Sarandon ja Geena Davis tähdittävät vuonna 1991 julkaistua elokuvaa, jossa kaksi naista pakenevat upealla autolla Yhdysvalloista kohti Meksikoa.

Rush

Chris Hemsworth nähdään Rush-elokuvan päähenkilönä. Elokuva kertoo vuoden 1976 Formula 1 -kaudesta, jossa toisistaan mittaa ottivat James Hunt ja Niki Lauda. Luvassa on siis mielenkiintoisia käänteitä, vauhtia ja vaaroja.

Puhallettu 60 sekuntissa

Nicolas Cagen tähdittämä Puhallettu 60 sekuntissa -elokuvassa entiset autovarkaat palaavat rikolliselle tielleen. Poppoon täytyy varastaa 50 autoa kahdessa viikossa tai muuten Cagen tähdittämän hahmon pikkuveli joutuu maksamaan virheistään kovaakin kovemman hinnan.

The Transporter

Jason Statham esittää Frank Martinia, joka toimii rikollisten kuljettajana, joka vie aina tavaran oikeaan kohteeseen kysymyksiä kyselemättä.

Drive

Ryan Gosling tähdittää Drive-elokuvaa, jossa näyttelijä esittää pakoauton kuljettajaa.

Locke

Tom Hardy esittää pääosaa Locke-elokuvassa, jossa elokuvan tapahtumapaikka on BMW X5 -merkkinen auto. Intiimi elokuva osoittaa, että myös autossa voi sattua ja tapahtua.

Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby

Will Ferrelin tähdittämä Talledega Nights: The Ballad of Ricky Bobby -elokuva sopii kaikille, jotka nauttivat autoista ja huumorista. Elokuva kertoo kahdesta Nascar-kuljettajasta, jotka haluavat olla kaikkein nopeimpia ja parhaita.


Juttua korjattu 13.8.2015 klo 8:12: Korjattu otsikossa ollut kirjoitusvirhe.

Lue myös:

    Uusimmat