Urheilusuuruus Tom Brady jakoi vaikuttavan elämänohjeen

Amerikkalaisen jalkapallon suuruus Tom Brady jakoi erittäin viisaita sanoja, kun häntä muistettiin hänen pitkäaikaisen seuransa New England Patriotsin toimesta.

Brady piti erittäin inspiroivan puheen tilaisuudessa, missä juhlistettiin hänen upeaa uraansa.

Brady, 46, voitti lajin suurimman sarjan eli NFL:n mestaruuden peräti seitsemän kertaa. Brady valittiin NFL:n finaalin arvokkaimmaksi pelaajaksi viidesti.

Häntä pidetään yhtenä lajin parhaimpana pelinrakentajana koskaan. Brady lopetti uransa keväällä 2023.

Bradyn entinen seura New England Patriots (2000–2019) kunnioitti seuralegendaansa omassa Hall of Fame -tilaisuudessaan, missä Patriots ilmoitti muun muassa jäädyttävänsä Bradyn pelipaidan numerolla 12. Brady piti seremonioiden keskellä väkevän puheen.

– Elämä on haasteita täynnä. Ihan sama, että kuka olet: eteen tulee mutkia, kuoppia ja mustelmia. Vinkkini on se, että ole valmis niihin. Jalkapallo on opettanut sen, että menestys ja saavutukset syntyvät vastoinkäymisiä voittamalla. Ja kun ne saavutetaan joukkueena, se ylittää kaikki henkilökohtaiset tavoitteet, Brady aloitti ja latasi perään napakan elämänohjeen:

– Menestyäkseen ihan missä tahansa, totuus on se, että sinun ei tarvitse olla mitenkään erityinen. Sinun täytyy olla vain sitä, mitä useammat ihmiset eivät ole: johdonmukainen, päättäväinen ja halukas työskentelemään asian eteen. Oikomatta yhtään, Brady täräytti.

Bradyn väkevää julistusta on jaettu sosiaalisessa mediassa taukoamatta heti puheen pidon jälkeen. 

Lue myös:

    Uusimmat