Sinkkuelämää-tähdillä hyytävät välit – Kim Cattrall tyrmää ajatuksen uudesta elokuvasta: "Ei ikinä"

Sinkkuelämää-tähtien välit eivät vaikuta korjaantuneen.

Sinkkuelämää-sarjaa tähdittäneiden Kim Cattrallin ja Sarah Jessica Parkerin riita ei ota laantuakseen.

Tuoreessa haastattelussa Cattrall teki selväksi, ettei aio koskaan palata Samantha Jonesin rooliin. Hän kertoi, ettei ole lainkaan kiinnostunut Sinkkuelämää 3 -elokuvan tekemisestä.

– Ei ikinä. Vastaukseni on ei, hän sanoi tiukasti.

– Elämässä oppii kaikenlaista, ja olen oppinut, että töitä kannattaa tehdä hyvien ihmisten kanssa ja yrittää tehdä siitä hauskaa, hän lisäsi arvoituksellisesti.

Cattrallin ja Parkerin riita tuli julkisuuteen viime vuonna, kun Cattrallin veli menehtyi yllättäen. Lukuisat tähden fanit ja kollegat, myös Parker, ilmaisivat osanottonsa. Cattrall kuitenkin napautti sosiaalisessa mediassa, ettei kaivannut Parkerin tukea.

– Äitini kysyi minulta tänään, että koska se tekopyhä Sarah Jessica Parker jättää sinut rauhaan. Jatkuvat yhteydenottosi ovat tuskallinen muisto siitä, kuinka julma olit ja olet yhä. Tehdään tämä erittäin selväksi. Et kuulu perheeseeni. Et ole ystäväni. Pyydän viimeisen kerran, että lopetat tragediamme hyväksikäyttämisen oman kiltin tytön imagosi pönkittämiseen, Cattrall kirjoitti.

Jo aiemmin on huhuttu, etteivät tähdet tulleet toimeen keskenään kuvatessaan hittisarjaa. Joidenkin lähteiden mukaan naisten erimielisyydet johtuivat palkkaeroista. Väitetään myös, että sarjan muut tähdet, eli Parker, Kirstin Davis ja Cynthia Nixon sulkivat hänet porukan ulkopuolelle.

Parker itse on kiistänyt, että hänen ja Cattrallin välillä olisi riitaa.

– Haluan vain muistuttaa kaikkia, että ei ole mitään tappelua. En ole koskaan lausunut tylyä tai epäystävällistä sanaa, joten haluaisin määritellä sen uudelleen, Parker sanoi.

Supersuosittua Sinkkuelämää-sarjaa esitettiin vuodesta 1998 vuoteen 2004. Sarjan pohjalta tehtiin kaksi elokuvaa vuosina 2008 ja 2010. Kolmaskin elokuva oli tekeillä, mutta sen tuotanto peruttiin.

Lähteet: Yahoo, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja