Nyt se on selvitetty – näin pettäjät jäävät todennäköisimmin kiinni!

Petätkö kumppaniasi? Kannattaa pitää huolta puhelimestaan, sillä uuden selvityksen mukaan suurin osa pettäjistä jää kiinni puhelimensa vuoksi.

Pettäminen ei varmaan koskaan ole suositeltavaa. Sen lisäksi, että se on tietenkin väärin kumppania kohtaan, se vaatii myös valehtelua. Pitää muistaa, missä on valehdellut olleensa, kenen kanssa, miksi ja milloin. Mutta entäpä välineet, joilla on yhteydessä ihmiseen, kenen kanssa kumppaniaan pettää?

Mobileinsurance.co.uk-sivuston tekemän selvityksen mukaan pettäjät tekisivät itselleen palveluksen, jos pitäisivät parempaa huolta kännykästään. Jopa 41 prosenttia selvitykseen osallistuneista pettäjistä oli jäänyt kiinni kumppanilleen, kun puhelin oli joutunut petetyn kumppanin käsiin. Sen sijaan, että pettäjät olisivat ottaneet syyn niskoilleen, viidennes heistä syytti iPhonen tapaa näyttää puhelimen ruudulla saapuneesta viestistä osa – toimintoa, jonka saisi kyllä asetuksista muutettua.

Nykyään pettäminen on ehkä helpompaa kuin ennen, mutta myös kiinni jääminen on helpompaa. Jos Facebook jää auki, puhelin kumppanin ulottuville tai sähköposti lähtee väärään osoitteeseen, jää pettämisestä helposti kiinni. Toki puhelimen asetuksia voi muuttaa niin, ettei kumppani näe ruudulle ilmestyviä viestejä tai siihen voi laittaa pääsykoodin, jolloin kumppani ei pääse tutkimaan puhelimen sisältöä. Selaushistorian voi tyhjentää ja viestit poistaa. Mutta mobileinsurance.co.uk-sivuston selvityksen mukaan ei tarvita kuin pieni lipsahdus ja valheista voi jäädä hetkessä kiinni.

Yleisimmät tavat jäädä pettämisestä kiinni

Kumppani tutki puhelimen (41 prosenttia)

Kumppani on päässyt jäljille sosiaalisen median, esimerkiksi Facebookin kautta ( 23 prosenttia)

Kumppani tutki (kannettavan) tietokoneen/tabletin (13 prosenttia)

Jäi kiinni itse teossa (11 prosenttia)

Ystävä laverteli (5 prosenttia)

Perheenjäsen paljasti (3 prosenttia)

Tunnusti itse (2 prosenttia)

Jotenkin muuten (2 prosenttia)


Miten sinä olet jäänyt pettämisestä kiinni? Kommentoi!


LUE MYÖS:


AVA

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja