Tutkimus: Pettäminen lisää sydänkohtauksen riskiä

Pettäminen voi lisätä sydänkohtauksen riskiä, uusi tutkimus osoittaa.

Pettämisellä voi olla ikävät seuraukset, uusi tutkimus osoittaa. American Heart Associationin tekemän tutkimuksen mukaan miehet jotka kuolevat kesken seksiaktin ovat muita todennäköisemmin pettämässä puolisoitaan.

Ciculation-julkaisussa esitelty tutkimus analysoi 6000 ruumiinavausraporttia, joissa ihmiset olivat kuolleet äkkinäiseen sydänkohtaukseen. Alle prosentti oli kuollut seksin aikana, mutta heistä 90 prosenttia oli miehiä ja kolmasosa petti puolisoaan.

Tutkimuksen johtaja, professori Glenn Levine Baylorin lääketieteellisestä yliopistosta tutki, kuinka kauan sydänkohtauksesta kärsineiden tuli odottaa ennen kuin he harrastivat seksiä uudestaan. Hän sai selville, että ne ihmiset, jotka kärsivät lievästä sydänkohtauksesta, voivat harrastaa seksiä ilman suurempaa riskiä uudesta kohtauksesta. Samalla hän sai selville, että pettämisen ja kuoleman välillä on yhteys.

Global News uutisoi, että ongelman taustalla on stressi. Kumppaniaan pettävät miehet ovat usein uudessa ympäristössä ja syöneet ja juoneet reippaasti. Lisäksi miehet pettävät nuorempien naisten kanssa. Vaikeudet saada orgasmia voivat niin ikään lisätä riskiä sydänkohtaukseen, sillä miehet ponnistelevat orgasmia tavoitellessaan muita enemmän.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: postnoon.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja