Mainos

Nyt se on selvillä! Data selvitti Frendit-sarjan päätähden

Tutkimus osoitti, että kilpailu oli tiukka – kamppailu käytiin Ross Gellerin ja Rachel Greenin välillä.

Enää ei tarvitse miettiä, kuka Frendit-sarjan näyttelijöistä on sarjan päätähti. Tietotieteilijä Yashu Seth päätti selvittää, kuka hittikomedian näyttelijöistä ansaitsee tittelin. Voittajaksi valikoitui David Schwimmerin näyttelemä Ross Geller.

Tietotieteilijä hankki käsiinsä kaikkien 10 tuotantokauden jaksojen käsikirjoitukset, joista hän selvitti, kuka näyttelijöistä on saanut eniten ruutuaikaa. Tämän lisäksi hän tutki vuorosanojen määrää niin yksittäisinä sanoina kuin repliikkeinäkin. Sekä Ross Geller että Jennifer Anistonin näyttelemä Rachel Green omaavat molemmat eniten sekä sanoja että repliikkejä, joita ohjelman aikana kertyi molemmille yli 9 000. 

Matthew Perryn näyttelemä Chandler Bing sen sijaan omasi kaikkien aikojen ruutuherruuden, sillä hänet nähtiin kaikkein useimmiten televisiossa. Joskin Ross nähtiin Chandleria useammin ilman kollegoitaan. Tämän perusteella Yashu Seth valitsi tämän voittajaksi ja Rachel Greenin hyväksi kakkoseksi.

Ystäväjoukon selkkauksista kertovassa Frendit-sarjassa on kuusi pääroolia. Tekijöiden yhtenä tavoitteena oli, ettei kukaan hahmoista nousisi muiden yläpuolelle. Hittisarjaa tuotettiin 10 tuotantokautta ja se päättyi vuoden 2004 toukokuussa.

Lähde: Cosmopolitan

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja