Madsen lähetti vaimolleen tekstiviestin Kim Wallin kuoleman jälkeen: "Olen seikkailulla, halauksia kissalle"

MTV Uutiset seuraa sukellusvenemurhaaja-Madsenin oikeudenkäyntiä 1:01:32

Ruotsalaistoimittaja Kim Wallin murhasta syytetyn Peter Madsenin oikeudenkäynti jatkui tänään seitsemättä päivää Kööpenhaminassa. Oikeudessa kuultiin tänään uudestaan Madsenia itseään.

Oikeudenkäynnissä selvisi tänään, että Madsen lähetti sukellusveneestä tekstiviestin vaimolleen 20 minuuttia Kim Wallin kuoleman jälkeen.

– Olen pienellä seikkailulla Nautiluksella ja kaikki on hyvin. Purjehdin kuutamonvalossa, en sukella. Halauksia kissalle, viestissä luki Expressenin mukaan.

Madsen kertoi oikeudessa, että hänen vaimonsa vieraili kerran hänen luonaan vankilassa, minkä jälkeen he eivät ole olleet tekemisissä. Vaimo haki avioeroa Madsenista helmikuussa.

– En ole enää naimisissa. Sitä elämää, joka minulla oli aiemmin, ei enää ole, Madsen sanoi oikeudessa.

Puhui pitkään tekniikasta

Madsen kiistää edelleen murhanneensa Wallin, mutta hän on myöntänyt paloitelleensa ruumiin. Madsenin mukaan Wall kuoli myrkytykseen, kun sukellusveneeseen tuli tekninen vika.

Madsen kertoi jälleen oikeudessa innokkaasti ja pitkästi sukellusveneen tekniikasta. Tuomari joutui pyytämään, ettei hän kertoisi siitä niin tarkasti.

Madsenin mukaan ohi ajaneen laivan matkustajat vilkuttivat hänelle ja Wallille, kun he seisoivat sukellusveneen tornissa ennen kuin vene painui sukelluksiin.

– En ymmärtänyt tuolloin, että tilanne oli vaarallinen.

Madsenin mukaan hän ei suunnitellut millään tavalla sukellusveneen upottamista. Hän kertoi, ettei edes ymmärtänyt tilanteen olleen vaarallinen ennen veneen uppoamista.

Lue myös:

    Uusimmat