Nyt puhuu hallituksen puheenjohtaja Jutta Gustafsbergin ex-yhtiön velkasaneerauksesta

Oy MyCafe Nordic Ab:n hallituksen puheenjohtaja Kari Wahlroos uskoo, että yhtiö selviää velkasaneerauksen avulla.

Viihdeuutiset kertoi Oy MyCafe Nordic Ab:n kahden viimeisen tilikauden huimaavista tappioista. Yrittäjä Jutta Gustafsberg luopui kertomansa mukaan 5. kesäkuuta MyCafen osakekannasta kokonaisuudessaan. Yritys tuotti uusimmalla tilikaudella yli 700 000 euron tappiot ja edellisellä tilikaudellakin, vuonna 2007 miinusmerkkinen summa oli yli 784 000 euroa.

Tampereen käräjäoikeus on 20. marraskuuta aloittanut velkasaneerausmenettelyn, jonka aikana velallisen määräysvaltaa on rajoitettu yrityksen saneerauksesta annetussa laissa säädetyllä tavalla.

Hallituksen puheenjohtaja Kari Wahlberg uskoo, että konkurssia ei tule tapahtumaan velkasaneerauksen ansiosta.

– Oli suuri hanke tuoda Suomeen tällainen yritys.Pääsimme isoihin ketjuihin sisälle, mutta potku loppui kesken ja yllätyimme rahoitustarpeen määrästä. Nyt hoitelemme velkarahoitusta. Olen melko varma, että konkurssia ei tule. Saneerasimme yhtiön, kun maailmantalous meni nurin, emmekä saaneet tarvittavaa rahoitusta. Laitoimme silloin porukkaa pihalle, mutta nyt teemme parempaa tulosta, hallituksen puheenjohtaja Kari Wahlroos kertoo Viihdeuutisille.

Jutta Gustafsbergin osakekannan myynnistä hän toteaa:

– Jutalla oli muita intressejä.

(MTV3-JARI KUPIAINEN)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja