Mainos

Nyt petti harkintakyky! Opettaja jakoi oppilaalleen erittäin kyseenalaisen palkinnon

Aikuisten harkintakyky petti teksasilaisessa koulussa aivan täysin, kun koulun tilaisuudessa jaettiin esimerkillisille oppilaille suunnattujen palkintojen lisäksi "huumoripalkintoja".

Huumori oli todellisuudessa kaukana amerikkalaiskoulun palkintojenjakotilaisuudesta. Tilaisuudessa annettiin palkinnot muun muassa "oppilaalle, joka valittaa joka asiasta herkimmin" ja "oppilaalle, josta tulee todennäköisimmin koditon".

Kaikista mauttomin nimitys tai palkinto oli varattu kuitenkin "oppilaalle, josta tulee todennäköisesti terroristi". Ikävän maininnan sai osakseen 13-vuotias tyttö Lizeth Villanueva, jota vitsiksi tarkoitettu "palkinto" ei ymmärrettävästi naurattanut yhtään.

Kammottavan tahdittoman tapauksesta teki erityisesti se, että nimitys tehtiin juuri Manchesterin terrori-iskun jälkeen.

– Se ei tuntunut yhtään mukavalta ja olin kauhuissani. Terrorismi on asia, jolla ei pitäisi vitsailla, tyttö kommentoi paikallismedialle.

Anthony Aguirre Junior High -koulu joutui kritiikkiryöpyn kohteeksi. Se pyysi Twitterissä tapahtumaa anteeksi ja lupasi tutkia tapauksen perin pohjin. Koulu kertoi myöhemmin erottaneensa huumoripalkinnoista vastuussa olevan opettajan määräajaksi.

Kyseisen opettajan harkitsemattomuus oli käsinkosketeltavaa. Hän oli nimittäin jakanut oppilailleen nimitysten yhteydessä "virallisen diplomin", jossa luki oppilaan nimi, palkinnon nimi ja alla oli vielä hänen oma allekirjoituksensa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Popsugar

***

7:29

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.