"Luokan pelle" ja "puheliain" – perhe ei innostunut ekaluokkalaisen kunniakirjoista: "Tämä nainen nolasi perheeni"

0:34

7-vuotiaan pojan perhe järkyttyi opettajan antamista kunniakirjoista, joissa Hayden-poikaa kehuttiin "luokan pelleksi".

Kävitkö koulua 1990-luvulla? Videon asiat tunnistat varmasti!

Yhdysvaltain Louisianassa asuva perhe järkyttyi 7-vuotiaan saamista kunniakirjoista. Kunniakirjat olivat opettajan kehittämä tapa huomioida lapsia heidän erityisominaisuuksistaan, kertoo BuzzFeed.

Hayden Albert sai diplomit "puheliain" ja "luokan pelle". Opettaja Jessica Bordlee oli hankkinut pojalle myös pellen nenän.

"Tämä nainen nolasi perheeni"

Isoäiti Shaneka Hayesin mukaan Hayden ei ole sellainen vitsailija ja hauskuuttaja kuin opettaja väittää, kertoo Klfy.com. Haydenin isotäti AlexisTravanon-LaTosha puolestaan kirjoitti aiheesta Facebookiin vaatien oikeutta Haydenille.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Sain kuulla, että huone hiljeni, kun Jessica Bordlee kuulutti, mitkä todistukset oli tehnyt pojalle. Veljenpoikani poika meni hakemaan todistukset, kun kaikki istuivat hiljaa ja odottivat, isotäti kirjoitti.

– Tilannetta pahensi se, että Bordlee kutsui Haydenin takaisin seremonian lopuksi ja sanoi "oi, Hayden, unohdit punaisen nenäsi". Koska poika ei halunnut tuottaa pettymystä opettajalleen, hän pani nenän päähänsä kaikkien katsellessa. Tämä nainen nolasi veljenpoikani pojan ja perheeni julkisesti.

"Tämä on niin epäkunnioittavaa"

Isotädin mukaan pojalle olisi voinut antaa esimerkiksi "hauskimman oppilaan" todistuksen. ”Pellen” todistusta hän ei hyväksy.

Travanon-LaToshan mukaan opettaja soitti perheelle myöhemmin pahoitellakseen tilannetta, mutta "ei kuulostanut vilpittömältä".

– Opettaja syyttää Haydenia titteleistä, jotka todistuksissa ovat ja sanoo, että sellaiset tämä 7-vuotias halusi (vaikka seremoniassa siskolleni ja muille sanottiin, että ykkösluokkalaiset äänestivät auttaakseen valinnassa), Travanon-LaTosha kirjoittaa.

Julkaisun kommenteissa moni pitää opettajan toimintaa käsittämättömänä. Osa jopa kokee, että pojan "henki" on nyt nujerrettu.

– Tämä on niin epäkunnioittavaa ja lapsellista. Tämä nainen pitää pidättää virastaan ilman palkkaa tämän roskan vuoksi, Ramello Dwayne Martin toteaa.

"Nykyisin ei voi tehdä mitään loukkaamatta jotakuta"

Buzzfeed-sivuston kommentoijat ovat eri mieltä Haydenin suvun kanssa.

– "Tämä nainen nolasi veljenpoikani pojan ja perheeni julkisesti". Ööh, ei. Sinä nolasit heidät julkaisemalla tätä roskaa sosiaalisessa mediassa. Antakaa joku tälle naiselle "eniten loukkaantuneen" todistus, Mary Miller kommentoi.

– Ajattelin aivan samaa. Tuossa luokkahuoneessa oli ehkä 30 ihmistä, joten perhe panee tämän sosiaaliseen mediaan, jotta poika voidaan "nolata" maailmanlaajuisesti. Olen Australiassa, suunnilleen niin kaukana kuin Louisianasta voi olla, ja nyt olen lukenut tämän tarinan, Casey Van Duin sanoo.

– Nykyisin ei voi tehdä mitään loukkaamatta jotakuta. Meillä on niin paljon suurempiakin asioita, joista pitäisi olla huolissaan, Lisa Marie sanoo.

Koulu on todennut, ettei hyväksy lapsen kutsumista "pelleksi". Opettajalle tulee sertifikaattien vuoksi kurinpidollisia seuraamuksia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja