Nyt on juomalla kokoa! Snoop Dogg teki oudon maailmanennätyksen

Snoop Dogg valmisti lavalla jättidrinkin ja sai haltuunsa ennätys-tittelin.

Gin and juice on Snoop Doggille merkityksellinen juoma, sillä hän nimesi esikoisalbuminsa toisen singlen sen mukaan. Vuonna 1994 ilmestyneen Gin and juice -hitin kertosäkeessä lauletaan: Rollin’ down the street, smokin’ indo / Sippin’ on gin and juice, laid back / With my mind on my money / And my money on my mind.

Rap-tähti Snoop Dogg pääsi viikonloppuna Guinessin ennätysten kirjaan. Hän valmisti maailman suurimman gin and juice -drinkin esiintyessään Bottlerock-festivaaleilla Kaliforniassa. Snoopin apuna drinkin valmistamisessa olivat rap-artisti Warren G ja Top Chef -voittaja Michael Voltaggio. Paikalla oli myös Guinessin ennätysten kirjan edustaja, joka hyväksyi  suorituksen.

550-litraiseen drinkkiin sekoitettiin 180 pulloa ginia, 154 pulloa aprikoosibrandya ja 38 kannullista appelsiinimehua. Cocktailin viimeisteli valtava pinkki sateenvarjo ja jättimäinen pilli, jota Snoop käytti juoman sekoittamiseen.

Snoop Dogg juhli saavutustaan julkaisemalla Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa juoman vieressä yhdessä Voltaggion kanssa.

Snoop Dogg esiintyi Suomessa viimeksi vuonna 2014, jolloin hän nousi lavalle Tampereen Blockfesteillä.

Lähde: USA Today

Lue myös:

    Uusimmat