Nyt on hapanta! Sebastian Vetteliltä erikoinen kommentti Mercedesten dominoinnista

Ferrari on seurannut sivusta Mercedeksen kaksoisvoittokulkua F1-kauden neljässä ensimmäisessä kisassa. Sebastian Vettel heitti aiheesta erikoisen happaman kommentin.

Viimeisimmäksi Mercedes juhli sunnuntaina Azerbaidzhanin GP:ssä, kun Valtteri Bottas ja Lewis Hamilton toivat hopeanuolet ensin maaliin ennen kolmanneksi sijoittunutta Ferrarin Vetteliä.

– Niin tylsää. Tämä ei ole sitä vain kuskeille, vaan tätä tämä on ollut neljä vuotta enemmän tai vähemmän, Vettel sanoi The Guardianin julkaisemassa haastattelussa.

Kommentti on sikäli kummallinen, että Vettel taisteli viime vuonna pitkään Hamiltonin kanssa tasapäisesti mestaruudesta, mutta menetti pelin pitkälti omien töppäilyjensä seurauksena. Myös vuonna 2017 taistelu Hamiltonin ja Vettelin välillä oli varsin tasaista.

Tämän kauden alussakin Ferrari on ollut paikoin kilpailukykyinen, mutta talli on onnistunut hassaamaan mahdollisuutensa tavalla tai toisella. Azerbaidzhanissa talli oli nopein vielä harjoituksissa, mutta aika-ajoissa Mercedes jo juhli.

Vettel arvioi, että imuapua saamalla hän olisi pystynyt taistelemaan Bakun paalupaikasta, mutta tätä hän ei kuitenkaan saanut ja kisassa hänellä ei ollut asiaa voittotaisteluun.

Vetteliltä kysyttiin, mitä Ferrari voi tehdä muuttaakseen tilanteen.

– Tehdä kovempaa töitä. Työskennellä paremmin. Painamme niin kovaa kuin voimme, mutta täytyy kunnioittaa sitä, että he (Mercedeksellä) tekevät työnsä ilmiömäisen hyvin ja saavat autonsa suurimman osan ajasta oikeisiin asemiin.

Vettel sanoi olevansa varma, että tilanne kääntyy.

– Olen luottavainen. Uskon tähän tiimiin. Tiedän, että voimme parantaa. Meillä on minusta hyvä auto, mutta emme vain onnistu saamaan sitä vielä aina sinne, mihin se kuuluu.


Lue myös:

    Uusimmat