Nyt oli voitokkaasti formulakauden avanneen Valtteri Bottaksen vuoro onnitella rakastaan – kauniit sanat Tiffanylle saivat fanitkin herkistymään

Vieraana F1-kuljettaja Valtteri Bottas 6:11
Valtteri Bottas kertoi Vappu ja Marja Livessä, mitä pariskunnan koronakevääseen kuuluu

F1-tähti Valtteri Bottas onnitteli tyttöystäväänsä Tiffany Cromwellia tämän syntymäpäivänä Instagram-tilillään.

Formulakuski Valtteri Bottaksella oli viikonloppuna syytä juhlaan, kun hän voitti kauden ensimmäisen F1-kilpailun Itävallassa.

Paikalla kannustamassa oli myös Bottaksen puoliso Tiffany Cromwell, joka iloitsi rakkaansa voitosta täysin rinnoin Instagramissa sunnuntaina.

Voitokasta viikonloppua seuranneena maanantaina juhlittavana oli sen sijaan Cromwell, joka täytti 32 vuotta. Bottas julkaisikin Instagram-tilillään tunteikkaat syntymäpäiväonnittelut rakkaalleen.

– Hyvää syntymäpäivää kaikkein upeimmalle ihmiselle ja parhaalle tukijalleni, F1-tähti kirjoitti sydänemojien kera ja käytti päivityksessä myös tunnistetta tiimityö.

Kuva oli sama, joka nähtiin aiemmin myös Cromwellin tilillä. Siinä Cromwell onnittelee Bottasta voitosta tuoreeltaan formulavarikolla.

Suloinen valokuva ja F1-tähden kauniit sanat puolisolleen herkistivät myös miehen Instagram-seuraajat.

– Näytätte niin onnellisilta yhdessä! monet seuraajat pistivät merkille.

– Niin suloista!

– Tämä tulee olemaan sinun vuotesi!

Bottas erosi ex-vaimostaan Emiliasta viime vuoden lopulla. Pyöräilijä Cromwelliin hänet yhdistettiin alkuvuodesta, kun kaksikko viihtyi tiiviisti yhdessä Cromwellin kotikonnuilla Australiassa.

Tuore pariskunta ehti talven ja kevään aikana oleilla poikkeuksellisen paljon myös Suomessa, kun koronakriisi lykkäsi F1-kauden alkua. Pariskunta nautti Lapin lumista, mutta vietti myös viikkokausia harjoitellen Bottaksen kotikulmilla Nastolassa.

Lue myös:

    Uusimmat