Nyt kävi munkki! Ilves riehuu Lahdessa – Pelicans-nuorukainen tupeloi karusti

Ilves on ottanut toisessa erässä ohjat Pelicansia vastaan jääkiekon SM-liigassa.

Ilveksellä oli onnikin puolellaan, kun se siirtyi 2–1-vierasjohtoon toisen erän alkupuolella. Pelicansin 21-vuotias hyökkääjä Waltteri Merelä yritti purkaa kiekkoa puolustusalueelta, mutta tupeloi kiekon Ilves-luistimiin. Peliväline kimposi luistimesta Pelicansin maalille, jossa sen sohi pienen miekkailun jälkeen sisään Topias Haapanen.

Osuma oli Haapaselle sesongin ensimmäinen.

Ilves lisäsi höökiä vain pari minuuttia myöhemmin. Tällä kertaa kauden avausosumansa iski Aleksi Elorinne, joka puttasi pelivälineen maalinedustalta Pelicans-veskari Tomi Karhusen längistä sisään.

Ilveksen johtoa toisessa erässä lisäsivät entisestään Eemeli Suomi ja Kalle Maalahti. Ilves johtaa ottelua nyt 5–1.

Ottelu on jumboseura Ilvekselle ensimmäinen, jossa sen päävalmentajana toimii Jouko Myrrä. Karri Kivi sai hiljattain kenkää.