Nyt ei mennyt ihan putkeen: Dubaissa avattiin maailmankuulu vahakabinetti – Cristiano Ronaldosta tehdyssä nukessa kiusallinen virhe

0:41
Video: Cristiano Ronaldon pokka ei pitänyt – peittelemätön reaktio Madeiran lentokentällä paljastettuun rintakuvapatsaaseen

Dubaissa avattiin aiemmin tällä viikolla maailman 26. Madame Tussauds -vahakabinetti. Esillä on kaikkiaan 60 eri alojen merkkihenkilöitä esittävää vahanukkea.

Yksi urheiluosaston vetonauloista on Cristiano Ronaldoa esittävä vahanukke. Sen tekijöiden kunniaksi on sanottava, että nukke itsessään on suhteellisen onnistunut, mutta jostain syystä nukke on puettu Juventuksen peliasuun. Ronaldon siirrosta Manchester Unitediin uutisoitiin 27. elokuuta. 

Madame Tussauds on tiedottanut, että nukelle vaihdetaan oikea peliasu mahdollisimman nopeasti.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Ronaldoa esittävässä teoksessa menee jokin pieleen.

Seuraavana vuonna Venäjällä esiteltiin tulevan kesän MM-kisojen kunniaksi Ronaldosta tehty jääveistos, joka sekin jätti kauniisti sanottuna toivomisen varaa.

Eikä sovi unohtaa vuonna 2014 paljastettua, Roaldon kotikaupungissa Funchalissa sijaitsevaa patsasta, jossa ihmisten huomion kiinnitti ihmeellisellä tavalla pullottava nivusten seutu (kuva jutun alareunassa).

Dubain Madame Tussaudsista, aivan Ronaldon vahanuken liepeiltä löytyy myös Lionel Messiä esittävä vahanukke (kuva jutun alareunassa). Se ei ehkä ole ihan yhtä onnistunut kuin Ronaldo-nukke, mutta sillä on sentään yllään oikea, PSG:n peliasu. Messin siirto PSG:hen vahvistettiin 17 päivää ennen Ronaldon Manchester United -siirtoa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja