The Rockia esittävä vahanukke sai kritiikkitulvan – näyttelijä kommentoi: "Aion pyytää tiimiäni ottamaan yhteyttä"

Ranskalaisen museon Dwayne "The Rock" Johnsonia esittävä vahanukke on viety paranneltavaksi sen saaman kritiikin vuoksi. 

Julkisuudesta tuttuja henkilöitä esittävistä vahanukeistaan tunnettu ranskalainen Musée Grévin -museo sai taannoin osakseen kritiikkiä yhdysvaltalaisnäyttelijä Dwayne "The Rock" Johnsonia esittävän vahanukkensa vuoksi.

Johnsonia esittävän vahanuken ihonväri on ollut monen silmään liian vaalea esittääkseen näyttelijää realistisesti, ja museota on syytetty muun muassa valkopesusta.

Kritiikki kantautui myös itse Johnsonin korviin, joka kommentoi asiaa Instagram-tilillään. Hän jakoi Instagram-tililleen koomikko James Jeffersonin somevideon, jolla tämä heittää huulta näyttelijää esittävästä vahanukesta.

– Tiedoksenne, aion pyytää tiimiäni ottamaan yhteyttä ystäviimme Pariisin Grévin-museossa, jotta voimme "päivittää" vahahahmoani täällä tärkeillä yksityiskohdilla ja parannuksilla – alkaen ihonväristäni. Ja seuraavan kerran kun olen Pariisissa, pysähdyn vierailulla ja juon drinkin itseni kanssa, Johnson kirjoittaa. 

Nyttemmin tulleen tiedon mukaan Musée Grévin -museo aikoo toteuttaa muutoksia Johnsonia esittävään vahanukkeensa. CNN kertoo, että museon Instagram-tarinassa ilmoitettiin maanantaina vahanuken olevan työn alla. 

– Taiteilijamme työskentelevät jo parannellakseen Dwayne Johnsonin vahanukkea. Palautteenne on meille aina tärkeää, Instagram-tarinassa kerrottiin.

Lue myös:

    Uusimmat