Nyrkkeilytähdeltä yllättävä veto Brasiliassa koronapandemian keskellä – sai 40 000 euron tarjouksen, hurja suunnitelma meni uusiksi: "Me käymme taistelua"

Brasilialainen nyrkkeilytähti Esquiva Falcão, 30, on ryhtynyt koronaviruspandemian keskellä pyörittämään uutta perhebisnestä vaimonsa kanssa. Samalla hän on luopunut suunnitelmastaan myydä vuoden 2012 olympiahopeamitali, kertoo brasilialaislehti Globo.

Nykyisin ammattinyrkkeilijänä urheileva Falcão on alkanut toimittaa ihmisille Suelen-vaimonsa tekemiä pizzoja eri osavaltioihin Brasiliassa. Raha tulee tarpeeseen, sillä Vitóriassa asuvaa Falcãotakin on kohdannut koronapandemian myötä ottelutauko.

– Kaikki raha on tervetullutta. Meillä on kaksi lasta huolehdittavana ja talo ylläpidettävänä. Me käymme taistelua, Falcão kertoi.

Pizzat kuumille kiville

Falcão on koronapandemian aikana kaupitellut jopa vuoden 2012 olympiahopeamitaliaan, jonka hän saavutti keskisarjassa.

Pizzat ovat kuitenkin menneet sanonnan mukaan kuin kuumille kiville. Globo raportoi Falcãon pariskunnan myyneen viime lauantaina Brasiliassa noin 200 minilättyä.

Pizzojen käytyä kaupaksi Falcão onkin luopunut suunnitelmastaan myydä olympiahopeamitali.

– Vuoden alussa yllätin kaikkeni päätökselläni ja tuli jopa ostajaehdokkaita.

Falcão kertoo saaneensa mitalistaan neljä ostotarjousta, joista korkein oli 40 000 dollaria eli 36 500 euroa. Brassi oli kuitenkin odottanut 50 000 dollaria eli reilua 45 000 euroa.

Fanikuvia mitalin kanssa

Tällä haavaa Falcão ei mitaliaan ole enää myymässä, mutta ihmisten kiinnostusta arvolaatta yhä herättää. Falcãolla on ollut pizzoja kuljettaessaan mitali mukanaan, ja fanit ovatkin pyytäneet nimikirjoitusten ohella yhteiskuvia nyrkkeilijän ja hänen hopeansa kanssa.

Falcão on voittanut ammattilaisurallaan kaikki 26 otteluaan. Hänen toiveissaan on päästä piakkoin MM-titteliotteluun.

Lue myös:

    Uusimmat