Nuorukainen tuhlasi säästönsä strippareihin – ystävä naljailee: "Meni sekaisin kuin kuka tahansa 18-vuotias neitsyt"

Brittinuorukainen eli hetken kuin viimeistä päivää – ja sai kärsiä seurauksista.

18-vuotias Will Turton tuhlasi älyttömän määrän rahaa 120 punnan sylitansseihin ystävänsä polttareissa Liverpoolissa.

Hauskanpito loppui, kun Willin kortti evättiin. Vasta seuraavana aamuna hän ymmärsi tuhlanneensa kaikki säästönsä, 3500 puntaa eli noin 4000 euroa. Brittinuorukainen väittääkin nyt, että hänen juomansa on terästetty, kertoo The Sun.

Eräs Willin ystävistä Dwain Byrne päätti auttaa tätä ja perusti Facebookin avulla varainkeruukampanjan nimeltään "Will Turtonin idioottirahasto".

– Hän tuhlasi/menetti 3500:n säästönsä strippareihin, nyt Will on itkenyt, että hänen juomansa oli terästetty. Meidän mielestämme hän meni vain sekaisin kuin kuka tahansa 18-vuotias neitsyt menisi strippipaikassa, Dwain veistelee Facebookissa.

– Olitpa sitten sitä mieltä, että terästys tapahtui tai vain, että hän on yksi hiton idiootti, on yksi tärkeä asia, ja se on se, että strippipaikka käytti hyväkseen nuorta, humalaista miestä ja vei häneltä hänen säästönsä, jotka oli tarkoitettu autoa varten.

Willin kaverit naljailevat tälle somessa. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Niin paljon kuin minä ja muut kundit haluaisimme nauraa hänelle, ja me kyllä pilkkaamme häntä tulevaisuudessa, minä ainakin olisin suunniltani, jos olisin 18-vuotiaana menettänyt 3500 puntaa, Dwain kirjoittaa.

– Osallistutaan kimpassa ja pehmennetään tämän nuoren legendan iskua, hän kannustaa ja kertoo lahjoittaneensa itse aluksi sata puntaa.

Vielä tavoite ei ole kasassa, sillä Willin hyväksi on lahjoitettu vasta alle 600 puntaa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet:  The Sun, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat