Nuorten Leijonien kultakapteeni sinnitteli finaalissa rikkinäisellä polvella – ”Se oli tuskallista”

Nuorten Leijonien kapteeni Aarne Talvitie loukkasi polveaan USA:ta vastaan pelatussa MM-finaalissa. Sisukas hyökkääjä yritti sinnitellä ottelun loppuun asti, mutta lopussa kipu kävi liian voimakkaaksi.

Talvitie oli läpi turnauksen yksi Nuorten Leijonien johtohahmoista. Seitsemän pistettä turnauksen aikana iskenyt Talvitie loukkasi jalkaansa finaaliottelun avauserässä, minkä johdosta Suomen kapteeni poistui pukutiloihin paikkailtavaksi. Loukkaantumisesta huolimatta Talvitie tahtoi takaisin jäälle, vaikka polvi tuntuikin kipeältä.

– Jotain tapahtui polvelleni, enkä oikein tiedä mitä, mutta se oli tuskallista. Halu pelata tällaisissa peleissä on kova, joten teet kaikkesi, jotta pystyt pelaamaan. Viimeisessä erässä se vain antoi periksi, mutta sillä ei ole enää väliä, Talvitie kertoo TSN:n haastattelussa.

Talvitie palasi jäälle toisessa erässä, mutta poistui vielä toistamiseen hoidettavaksi. Päätöserässä polvi sanoi lopullisesti itsensä irti, eikä pelaamisesta tullut enää mitään. Kultajuhlat veivät viimeisetkin kivut kuitenkin mennessään.

– Puhuin lääkintätiimimme kanssa, jotka sanoivat parsivansa minut kasaan. Juuri sen halusinkin kuulla. Kolmannessa erässä siitä tuli vain liian tuskallista, joten minun oli poistuttava jäältä.

– Juuri nyt ei ole kipuja. Ei yhtään, Talvitie toteaa virnuillen.


Lue myös:

    Uusimmat